Natalia Gordienco vrea să stabilească un record la Eurovision: o notă muzicală va dura 17 secunde

Natalia Gordienco vrea să stabilească un record la Eurovision: o notă muzicală va dura 17 secunde

Natalia Gordienco vrea să stabilească un record la Eurovision: o notă muzicală fără respiraţie, care va dura 17 secunde.
Cu această performanţă ea vrea să ajungă în Cartea Recordurilor.
Natalia Gordienco a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu pentru programul ”MegaUtro” de la STS Mega.

În ajunul participării sale în semifinală, Natalia a mărturisit că se pregăteşte pentru un record muzical.

„”La sfârșit este o notă foarte înaltă, pe care toţi o așteaptă. Este una emoționantă. Într-adevăr, dacă o iau frumos și corect, ca la repetiții, și nu mă las depășită de emoții, atunci voi stabili un record Guinness în istoria Eurovision, pentru cea mai lungă notă, fără ca artistul să-şi ia respirație. Nota durează 17 secunde. ”

Natalia Gordienco a povestit că este uimită de măsurile extreme de protecţie, pentru a evita toate riscurile de contaminare cu noul coronavirus în perioada organizării concursului.

„Probabil, niciodată în viață Eurovision nu a fost așa cum este în acest an. Nu putem contacta cu alte delegații, nu putem face fotografii decât la o distanță de 1,5 – 2 metri și trebuie să purtăm mască în fotografie. La hotel mâncăm din veselă adusă în cameră. Pe scenă, fiecărui artist i se oferă un cap de microfon individual, ambalat într-o cutie sterilizată, și doar tu îl foloseşti.”

Interpreta Natalia Gordienco îi îndeamnă pe cei care se află în diaspora să o voteze. Țara noastră poate fi susţinută din San Marino, Estonia, Cehia, Grecia, Austria, Polonia, Islanda, Serbia, Georgia, Albania, Portugalia, Bulgaria, Finlanda, Letonia, Elveția și Danemarca. Cel puțin 10 SMS-uri pot fi expediate de pe un număr.

Interviul integral cu Natalia Gordienko va fi difuzat mâine dimineaţa, la emisiunea MEGA Utro, pe canalul STS MEGA. Programul MEGA Utro poate fi urmărit de luni până vineri, între orele 6 şi 8.

..