Accident în centrul Capitalei. O mașină a ajuns într-un stâlp, în timp ce șoferul acesteia a vrut să oprească la culoarea roșie a semaforului

Accident în centrul Capitalei. O mașină a ajuns într-un stâlp, în timp ce șoferul acesteia a vrut să oprească la culoarea roșie a semaforului

Distribuie

O mașină a ajuns într-un stâlp, în această dimineață, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Mihai Eminescu din Capitală. Din cauza asfaltului ud şi a vitezei excesive, șoferul acesteia a vrut să oprească la culoarea roșie a semaforului, încercând, totodată, să evite impactul cu un alt automobil. Din fericire, ambii conducători auto au scăpat cu viață, dar una dintre maşini a fost distrusă.

Lovitura a fost atât de puternică, încât motorul mașinii proiectate în stâlp, dar și alte piese, au fost aruncate pe carosabil. Ambii conducători auto se deplasau în aceeași direcție. Șoferul, care a fost lovit din spate, spune că totul s-a întâmplat brusc.

„Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu am oprit la semafor în acel moment și nu am văzut, doar am simțit lovitura din spate”.

Celălalt conducător auto, care s-a ales cu mașina grav avariată, circula cu viteză excesivă când a încercat să frâneze la culoarea roșie a semaforului.

În momentul frânării, Volkswagen-ul a ajuns din urmă un Mercedes care staţiona la culoare roşie a semaforului.

„S-o aprins roșu și din cauza asta am frânat brusc și așa s-o primit”.

Din cauza accidentului, circulația troleibuzelor pe o banda a bulevardului Ştefan cel Mare a fost blocată.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de producerea accidentului.

Foto: publika.md

Distribuie
..