Ai noștri îi susțin pe ai noștri. Ion Sturza promovează companiile create în Moldova, dar care sunt de succes și în Romania

Neobișnuita postare a lui domnului Ion Sturza.

De obicei,scrie despre reflecțiile din afaceri, economie, politica și despre călătoriile sale. Iată aici un citat din postarea sa de pe pagina personală de facebook:

„Cine nu-l cunoaște pe Corneliu Său?!

Toți!

E implicat în multe și îi pasă de toți și de toate. Dar e și puțin aventurier în sensul bun al cuvântului. A acceptat să treacă strâmtoarea Drake într-o „cutie de conserve”. Bine că s-a terminat cu… întoarcerea în siguranță înapoi pe „pământ”.

L-am cunoscut acum câțiva ani la un eveniment de business unde îmi dădeam și eu cu părerea. A fost „rapid” în abordare. „Uită-te, am o afacere prosperă cu mobilă, „Tandem”, și vreau să mă extind. Mă uit la trei opțiuni – Moscova, Kiev și București. Ce părere ai?”.

Am avut răbdare (nu și el) să-i explic. România este o oportunitate „naturală” pentru expansiune. Spațiul cultural și lingvistic comun, piață matură, concurențială, dar și destul de mare – 20 de milioane de consumatori. Acces facil la fonduri locale și europene. Dacă reușești acolo, poți să consideri că reușești în întreaga UE și ai acces la 500 de milioane de consumatori. Încearcă!

Și a încercat! Astăzi are o prezență constantă în piața românească, magazine și spații expoziționale în mai multe orașe. Ultimul showroom deschis în cartierul Baneasa din București este un fel de state of art. Ambițios și cu mult gust.

Considerați că e o promovare a lui Corneliu. Intrați și bucurați-vă (cumpărați) ca mine. E moldovean. E de-al nostru. E foarte bun!”

 

..