Al doilea televizor LED a ajuns într-o familie din Nisporeni în cadrul tombolei organizate de PRIME

Al doilea televizor LED a ajuns într-o familie din Nisporeni în cadrul tombolei organizate de PRIME

Distribuie

Serialul „Împărăteasa Ki”, difuzat pe PRIME, bucură telespectatorii fideli cu premii. Al doilea televizor LED a ajuns la o familie din raionul Nisporeni, care nu ratează niciun episod din producţia coreeană. Câştigul a fost oferit la emisiunea PRIMA ORĂ de la PRIME.

Un televizor nou a fost câştigat de Elena Sococol din satul Şişcani, Nisporeni. Femeia, în vârstă 58 de ani, lucrează contabilă la o întreprindere şi spune că se afla la serviciu când a fost anunţată despre premiu.

”-Da.
-Bună dimineaţa.
-Bună dimineaţa.
-Îmi spune Eugen Bulgaru de la PRIME TV emisiunea matinală Prima Oră şi vă sun pentru că dumneavoastră v-aţi înscris prin sms la concursul cu serialul ”Împărăteasa KI” ca să câştigaţi un televizor. Cum vă numiţi.
– Elena.
– La Şişcani doamna Elena o să vină un televizor mare ca să ne urmăriţi nu doar dintr-o odaie, dar cel puţin din două.
– Mulţumesc foarte, foarte mult.”

Femeia s-a arătat extrem de fericită că i-a surâs norocul.

”Am avut foarte mari emoţii nici nu puteam să vorbesc mult timp. Mi-am împărtăşit în primul rând bucuria cu membrii familiei. I-am sunat şi l-am spus vestea. Acest televizor o să-l instalez în casă.”

Elena Sococol spune că urmăreşte serialul „Împărăteasa Ki” din prima zi când a fost difuzat pe Prime, respectiv nu i-a părut grea condiţia concursului.

”Eroina principală îmi place şi trăsăturile ei de caracter şi perseverenţa cu care vrea să-şi atingă scopurile.”

Din 15 noiembrie, postul de televiziune PRIME a lansat o campanie generoasă, în care oferă zece televizoare LED. Mai mult, toți participanții sunt înscriși automat la extragerea finală a premiului mare, care este un televizor LED performant de ultimă generație cu diagonala de 110 centimetri. Săptămânal, câştigătorii se aleg aleatoriu prin intermediul platformei online random.org.

Drama şi povestea fascinantă a împărătesei Ki poate fi urmărită pe Prime de luni până vineri, la ora 14:00 şi la miezul nopţii.


Distribuie
..