Angajaţii Întreprinderii de Stat „Gări şi Staţii Auto” au fost echipaţi cu ţinute noi

Angajaţii Întreprinderii de Stat „Gări şi Staţii Auto” au fost echipaţi cu ţinute noi


Angajaţii Întreprinderii de Stat „Gări şi Staţii Auto” au fost echipaţi cu ţinute noi. Pentru unii muncitori a fost cumpărată şi încălţăminte. Inspectorii de securitate şi controlorii de bilete au primit mijloace de operare mobilă. În total s-au cheltuit aproximativ 185 mii de lei. Salariaţii sunt încântaţi de noua uniformă şi spun că o poartă cu mândrie. Acestea au fost apreciate şi de către călători.

Uniforma constă dintr-o bluză albă, o jachetă de culoare albastră, fustă sau pantaloni negri şi o eșarfă. Setul costă 340 de lei şi este oferit gratis tuturor angajaţilor.

„Am încercat să evidenţiem angajaţii noştri. Culoarea transportului este culoarea albastră şi noi am încercat să corespundem culorii ramurii pe care o administrăm”, a spus directorul ÎS „Gările şi Staţiile Auto”, Sergiu popovici.

Cumpărătorii de bilete n-au putut trece indiferenţi pe alături.

Controlorii de bilete au fost dotaţi şi cu mijloace de comunicare la distanţă.

„Suntem evidențiati în mulţimea de călători. Este cravata, ecusonul, jacheta, avem şi legătura între colegi. Este raţia. „- Purtaţi cu mândrie această uniformă? Da”, a spus controlor de bilete, Oleg Eugeniu.

„Nu plătim şi este bine. Călătorii se miră, clar lucru că frumos arată. Toţi îmbrăcaţi la fel”, a spus controlor de bilete, Emilia Vatamaniuc.

Întrucât munca inspectorilor de securitate este mai mult pe afară, aceştia au fost asiguraţi cu haine şi pentru perioada rece a anului.

„Avem şi de toamnă şi de vară. Avem cămaşă cu mâneca lungă, tot de culoare albastră.”

În cazul eliberării din funcţie a angajatului, setul de haine este restituit administraţiei întreprinderii.

” În cazul în care o deteriorează forma se achită”, a spus responsabil pentru secutitatea muncii, Mihai Profor.

De uniforme au beneficiat angajaţii celor 30 de gări auto din ţară. În total, au fost cheltuite aproximativ 185 mii de lei.

Foto: Canal2.md

..

Leave a Reply