Anul 2022 va produce mai multe surprize la nivel mondial. Şi bune şi rele. Ce prezic astrologii

Anul 2022 va produce mai multe surprize la nivel mondial. Şi bune şi rele. Ce prezic astrologii

Distribuie

În anul 2022 pandemia va lua sfârşit, dar sunt posibile perturbări politice, declară astrologul Corina Leonte.
Ea afirmă, că vom depăşi o etapă dificilă care a durat doi ani. 2022 va fi un an al relaţiilor armonioase şi al creşterii financiare.

Potrivit astrologilor, noul an va fi guvernat de planeta Venus şi va aduce mai multe soluţii pentru problemele anterioare. Potrivit prezicerilor astrale, numărul cazurilor de Coronavirus va scădea, spitalele nu vor mai fi pline cu pacienţi infectaţi, iar lumea va reveni la viaţa de până la pandemie.

„De fapt, 29 noiembrie anul curent, deja s-a finisat, în acest an s-a finisat poziţia negativă ce ţine de pandemie. Şi de aceea, 2022 nu mai calcă niciun virus, nici prin Moldova şi nici prin altă parte. Unicul moment pot fi careva constrângeri până în aprilie, încă restricţii în acest sens, pentru că merge în descreştere, evident că nu se petrece brusc.”

Ce ţine de politică, astrologul spune că în luna octombrie şi decembrie vor fi unele aspecte puţin mai tulburătoare şi nu doar în ţară, dar şi pe plan mondial.

„Perturbările politice vor fi lupte de interese dintre poziţii, vor apărea anumite interese care vor fi contradictorii între, să zicem puterele de stânga şi de dreapta. Şi Republica Moldova inclusiv, dar şi unele ţări pentru că poziţiile astrale se deosebesc pe suprafaţa globului.”

Anul 2022 se împarte în trei perioade. În primul trimestru care va dura până în luna aprilie, perioadă în care trebuie să planificăm şi mai puţin să acţionăm. Cea de-a doua perioada a anului va fi cea mai frumoasă, din aprilie până în octombrie, când potrivit astrologilor, trebuie să fim ambiţioşi şi să acţionăm. Iar ultima perioadă a anului va fi una de reculegeri.

„Din aprilie trebuie să fim foarte ambiţioşi şi să fim gata să iniţiem, orice dorim, că este un studiu, că este o afacere, o plecare în străinătate că este o concepere de copii. Fiţi atenţi, este favorabil să faceţi după luna aprilie. Până şi poziţie politică se zice că va fi favorabilă, atât pentru Moldova, se vor stăpâni cumva toate ambițiile politice şi va fi pace.”

Cei mai privilegiate în 2022 vor fi vărsătorii, racii şi leii.

„Cei mai norocoşi se presupune că vor fi vărsătorii, ca şi leii apropo, ei vor avea istorii romantice şi amoroase. Se vor îmbogăţi cel mai mult racii, va fi spontan, se zice că se vor îmbogăţi atât de la produsele care le oferă.”

Racii, fecioarele şi peştii ar tebuie să aibă mai multă grijă de sănătate. Berbecii şi capricornii au undă verde pentru conceperea unui copil. Taurii vor petrece 2022 mai aproape de familie. Iar săgetătorii şi gemenii se vor bucura în noul an de călătorii. Peştii vor trebui să renunţe la relaţiile toxice. Astrologii ne mai recomandă să facem achiziţii imobiliare şi mobiliare până în luna aprilie.


Distribuie
..