Artificii, fum, lumini şi lasere. Fani de toate vârstele au dansat după hiturile Deliei, la un concert organizat în Capitală

Artificii, fum, lumini şi lasere. Fani de toate vârstele au dansat după hiturile Deliei, la un concert organizat în Capitală

Îndrăgita interpretă din România, Delia, a adunat sute de tineri, la concertul organizat în parcarea unui supermarket din Capitală. Timp de o oră şi jumătate, moldovenii au dansat şi au cântat împreună cu marea artistă. Unii au filmat şi au transmis pe reţele de socializare atmosfera de excepţie şi secvenţe din show-ul Deliei.

Spiritul distracţiei a fost încins de artificii, fum, lumini şi lasere. Fani de toate vârstele au dansat după hiturile Deliei:

„Concertul e tare fain. Delia e un fenomen şi n-ai cum să ratezi aşa ocazie la Chişinău”.

„Foarte fain, îmi place mult. Demult am aşteptat-o să vină la noi în oraş şi uite că e momentul să ne distrăm de minune”.

Cei mai înrăiţi admiratori ai cunoscutei interprete i-au fredonat piesele. Mulţi au stat cu telefoanele în mână şi au filmat secvenţe din spectacolul desfăşurat în aer liber.

Echipa noastră de filmare a aflat ce ritual respectă Delia înainte să urce pe scenă.

„Trebuie să fii într-o loc cu linişte şi să nu te agiţi prea tare. Să nu pierzi energie în alte locuri şi în alte situaţii, şi să ai două ore de stat liniştit. Nu e foarte plăcută senzaţia să mănânci fix înainte să intri pe scenă. Mănânc cu două ore înainte. Sunt foarte încărcată cu energie şi adrenalină şi îmi ia încă o oră să ies din stare”, a declarat interpreta din România.

..