Candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de președinte, Violeta Ivanov planifică să creeze cluburi de socializare pentru pensionari

Candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de președinte, Violeta Ivanov planifică să creeze cluburi de socializare pentru pensionari

Fiecare pensionar rămas singur va beneficia de asistenţă individuală, iar în sate şi oraşe vor fi amenajate centre de deservire socială, exclusiv pentru bătrâni. Sunt promisiunile Violetei Ivanov, candidatul Partidului „ŞOR” la funcţia de preşedinte. Ivanov a precizat, la un briefing, că o prioritate a programului său „Moldova-2024” este asigurarea unei vieţi decente persoanelor în etate.

” Vom extinde proiectul îndrăgit pe care-l aşteaptă seniorii noştri, proiectul “ Vârsta de Aur” şi vom face eforturi pentru crearea cluburilor de socializare pentru pensionari în oraşe, în sate şi în raioane. Accesul pensionarilor în instituţiile culturale să fie gratis, iar în cinematografe la preţuri reduse. ”

Violeta Ivanov mai promite vârstnicilor pensie minimă de 5 mii de lei, compensații lunare de o mie de lei pentru coșul alimentar şi facilități la plata serviciilor comunale. Pentru implementarea acestor angajamente, Ivanov afirmă că banii vor fi identificaţi imediat ce va fi relansată economia, inclusiv, prin redeschiderea fabricilor de conserve. Violeta Ivanov este cu numărul cinci în buletinul de vot.

..