Chef de zile mari în satul Bursuc, raionul Nisporeni, unde a fost sărbătorit hramul. La eveniment a participat şi şi liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc

Chef de zile mari în satul Bursuc, raionul Nisporeni, unde a fost sărbătorit hramul. La eveniment a participat şi şi liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc

Distribuie
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Chef de zile mari în satul Bursuc, raionul Nisporeni unde, ieri, a fost sărbătorit hramul. Oamenii au savurat din micii delicioşi, s-au delectat cu muzică bună şi s-au încins în hore. La eveniment a participat şi liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care a venit cu mai multe daruri pentru localnici, iar copiii prezenţi la marea sărbătoare au plecat acasă cu jucării.

Cu prilejul hramului, autorităţile au pregătit pentru petrecăreţi mici, bere, dar şi îngheţată pe gratis. Iar copiii au profitat din plin de spaţiile de joacă amenajate pentru ei. Seara, s-a dat startul concertului grandios, la care au evoluat mai mulţi artişti, precum Adriana Ochişanu, Victoria Lungu, dar şi Anişoara Puică.

Localniciii au fost încântaţi de sărbătoare. Aceştia au cântat şi s-au încins în hore. Sătenii spun că satul Bursuc s-a schimbat la faţă datorită proiectelor realizate în localitate – un drum bun și un teren de joacă.

„Foarte frumos. Mulţumim la Partidului Democrat, primarului. Tare bine şi foarte frumos. Au făcut un drum, mergi desculţă pe el”.

„Oamenii se distrează, e foarte frumos.De şoseaua care au făcut în sat foarte mult. Lumea mulţumită că au mers pe pietruş mulţi ani , iar acum le-au făcut şoseauă. Merg oamenii, sunt fericiţi”.

„Ne place foarte mult. Mulţumim la organizatori.Concert frumos. Domnul Plahotniuc. Ajută foarte mult. Mulţumim domnului Plahotniuc.Aşa concerte rar”.

Oaspetele de onoare al evenimentului, liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc a venit cu veşti bune pentru localnici.

„Nostalgia baştinei, amintirile copilăriei sunt parte componentă în sufletul şi inima noastră şi astăzi. Chiar dacă am părăsit cuibul natal mai bine de 30 şi ceva de ani. Am venit şi eu cu ceva cadouri. În primul rând lângă terenul de joacă o să facem un teren de sport pentru toţi cei doritori să se ocupe, pentru puştii de aici. O să venim şi cu zece maşini, am înţeles să facem, de pietriş, să facem drumurile în sat”, a spus preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

„Toate problemele care au fost ridicate faţă de noi ca echipă, ne-am străduit împreună cu dumneavoastră, împreună cu domnul primar şi echipa de aici din teritoriu să le rezolvăm. Vreau să vă doresc succese, realizări noi, şi multe multe realizări împreună cu echipa Partidului Democrat şi cu domnul primar împreună”, a spus preşedintele OT Nisporeni a PDM, Vasile Bîtca.

„Vă mulţumim mult, mult pentru suportul care dumneavoastră întotdeuna atât moral, spiritual cât şi financiar, care dumneavoastră, aici la Bursuc nu aţi uitat de satul nostru”, a spus primarul satului Bursuc, Victor Rusu.

Toţi copiii prezenţi la sărbătoare au plecat acasă cu jucării.

„A făcut o bucurie pentru sat, pentru copii. Este un joc de puzzle. Harta Republicii Moldova”.

„Am primit o căsuţă. O căsuţă am primit. Îmi place”.

„Am primit cadou o răţuşcă de pluş şi un joc puzzle. Îmi plac foarte mult. Mă voi juca şi le voi folosi pentru a învăţa”.

Oamenii au dorit să-i mulțumească personal lui Vlad Plahotniuc și să-şi facă poze.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un show de focuri de artificii.


Distribuie
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share