Cinci mii de oameni s-au îmbulzit la Mall ca să o vadă pe eroina principală din „Viață Furată”

Cinci mii de oameni s-au îmbulzit la Mall ca să o vadă pe eroina principală din „Viață Furată”

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aproximativ cinci mii de oameni din toate colțurile țării au venit, ieri, la întâlnire cu Bahar, personajul principal din serialul „Viață Furată”, difuzat de Canal 2. Unii s-au emoționat până la lacrimi, iar alții s-au îmbulzit după postere cu actrița îndrăgită. Din motive de securitate, după încheierea evenimentului, starul de cinema a fost nevoită să părăsească scena fără să ia flori de la admiratori.

Frumoasa şatenă cu ochii verzi a apărut în scenă într-o rochie florată şi cu un zâmbet larg deschis. În secunda doi sute de moldoveni şi-au scos telefoanele pentru a face poze şi video. Actriţa a declarat că știa despre succesul serialului de la Canal 2, dar nu credea că Bahar este atât de îndrăgită de moldoveni.

„Mulţumesc foarte mult, să rămâneţi tot aşa. Văd că frumuseşea lor interiorară se reflectă pe feţele lor, sunt foarte zâmbitori, pentru asta le mulţumesc foarte mult”, a spus actriţa din serialul Bahar: „Viaţă Furată”, Ezghi Asaroglu.

Venită din Turcia, vedeta a apreciat Repubica Moldova, în primul rând, pentru liniștea de aici.

„Mai întâi de toate vreau să spun că Moldova este o ţară foarte calmă şi foarte frumoasă care te face să te simţi bine. Oamenii sunt buni, zâmbitori, ceea ce te face să te simţi foarte bine. Astăzi am avut puţin timp să mă plimb pe străzi şi vreau să spun că este o ţară tare furmoasă, plină cu parcuri verzi. Dacă voi avea ocazia o să mă mai întorc aici. O să povestesc şi prietenilor mei despre frumuseţea ţării voastre”, a spus actriţa din serialul Bahar: „Viaţă Furată”, Ezghi Asaroglu.

Unii au venit la întâlnire pentru că, spun ei, se regăsesc în personajul lui Bahar.

– Soarta ei e soartea mea, de atâta vreau să plâng. – V-aţi gândit vreo dată că o să aveţi ocazia s-o vedeţi în realitate? -Nu, nu. -Şi ce emoţii aţi avut? -Foarte, foarte mari, foarte, cu lacrim toată vremea. -Şi de ce plângeţi? -Pentru că soarte ei, e scoarta mea şi a ficii mele.

„Mi-au dat lacrimile pentru că când o vezi în realitate este ceva superb, este gingașă, drăguță. Sunteți foarte bravo! Ne-ați organizat așa o primire, așa o invitație, un cadou pentru noi telespectatorii care în fiecare zi așteptăm să vizionăm acest teleserial”.

Deşi evenimentul a fost preconizat pentru ora 17, unii dintre admiratori au venit cu mult mai devreme la întâlnire pentru a prinde un loc mai în faţă.

„O fată educată, amabilă, vreau să vă spun că mai rar vedem aşa artişti. Am venit mai devreme pentru ca să fim mai aproape de ea, să o vedem mai de-aproape. Din partea mea ru i-aş da premiul Oscar”.

„Aşa evenimente sunt mai rar la noi. O iubim tare mult şi nepoţica o să vină, ea tot o iubeşte”.

„Privesc acest film de la început, am îndrăgit foarte mult artista care joacă rolul Bahar, are un caracter puternic, liniştit, îndeplineşte rolul cu dragoste. Eu stau cu nepoţelul, este mic încă, nu poate vorbi bine, dar când începe filmul el spune: Bunica, hai, bunica hai. E foarte plăcut şi pentru copii filmul acesta”.

Chiar dacă în ajun de Paște, pe lângă casă se adună mai multe treburi, oamenii și-au făcut timp și pentru o întâlnire de suflet.

„Cu toate că suntem de la ţară, am făcut tot posibilul şi imposibilul pentru a o vedea în realitate. Sigur, dacă o să-mi permită o să-i ofer acest buchet cu cea mai mare dragoste acest buchet de flori. Chiar dacă suntem de la ţară la ora, lăsăm tot lucrul şi la ora şase suntem în faţa televizorului”.

Canal 2 a decis să organizeze vizita principalului personaj din „Bahar Viață Furată”, după ce am constatat  că acesta este cel mai urmărit serial din țară.  În fiecare seară filmul adună în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de moldoveni.

Foto: canal2.md

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •