Cum îți împodobești locuința de sărbători. Câteva sfaturi pentru decorul de Crăciun şi Revelion

Cum îți împodobești locuința de sărbători. Câteva sfaturi pentru decorul de Crăciun şi Revelion

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar moldovenii au început deja să-și împodobească locuințele. Totuși, pentru a simţi din plin atmosfera de Crăciun şi Revelion, trebuie să alegem corect elementele de decor. Potrivit designerilor, în acest an, în vogă sunt decoraţiunile hand-made, create din materiale ecologice.

Atmosfera de sărbătoare se simte deja în casa Djulietei Ardovan din Capitală. Primul element indispensabil pentru sărbătorile de iarnă este pomul de Crăciun. Pentru a-l împodobi, tânăra a combinat culorile maro şi gri.

„Ceea ce am pus eu pe brad este în mare parte handmade şi partea bună a lucrurilor este că le găseşti uşor în Moldova. Acest maro închis este chiar în vogă acum am hotărât să pun mânuşele ca să aduc atmosferă de iarcă, că totuşi e iarnă”, a spus locuitoarea Capitalei, Djulieta Ardovan.

Și scările din holul casei au fost decorate frumos.

„În casă este un lucru extraordinar când ai şi scări şi le poţi decora şi pe ele. Aici nu am optat pentru aceeaşi culoare aici am folosit auriu cu verde, este la fel o combinaţie reuşită, am pus şi aici jucării, mai mulţi Moşi Crăciuni, frăţiori, se urcă pe scări”, a menționat locuitoarea Capitalei, Djulieta Ardovan.

Tânăra a împodobit şi uşa de la intrare.

Anul acesta, designerii ne sugerează să optăm pentru brazii artificiali sau cei cu rădăcină, pe care, după sărbători, îi vom putea sădi în curte.

„Încă sunt actuale culorile anului acesta, adică roz cuart şi albastru serenity, care se regăsesc în globurile de decorare a bradului, în luminiţe şi aceste decoruri”, a comunicat designerul, Octeabrina Saviţchi.

Designerii au sugestii și cu privire la tradiţionalii ciorapi de Crăciun.

Foto: Atria.ro
..

Leave a Reply