Cunoscutul interpret, Ion Paladi și-a schimbat meseria! Artistul s-a filmat într-un serial, proaspăt lansat pe micile ecrane din România

Cunoscutul interpret, Ion Paladi și-a schimbat meseria! Artistul s-a filmat într-un serial, proaspăt lansat pe micile ecrane din România

Distribuie

Interpretul de muzică populară Ion Paladi şi-a schimbat meseria.
El a devenit medic în serialul românesc ”Şase”, alături de vedete precum Dan Negru, Lino Golden şi Cătălin Moroşanu.
În primul sezon filmul are 8 episoade, care pot fi urmărite deja pe micile ecrane în România.

Serialul „Şase” prezintă povestea a şase colegi de clasă care sunt răpiţi, dar cu ajutorul prieteniei reuşesc să facă faţă împreună tuturor obstacolelor. Producătorul filmului consideră că rolul oferit lui Ion Paladi este unul foarte potrivit.

„M-am gândit la un interpret de muzică extrem de îndrăgit atât în România cât şi în Republica Moldova, cine ar putea fi altul decât Ionel Paladi. S-a descurcat foarte bine pentru că este o persoană foarte serioasă şi foarte dedicat în ceea ce face şi a primit rolul cu mult timp înainte şi s-a pregătit foarte bine.”

Ion Paladi spune că rolul unui medic a fost o adevărată provocare pentru el.

„La început chiar mi-a fost un pic greu, pentru că a fost altceva pentru mine, mi-a dat rolul din timp să-l învăţ, de acasă şi chiar în timpul filmărilor eram cu foaia în mână, repetam. Eu am jucat în episodul 4,5,6,7 şi 8. Va urma şi sezonul doi din câte mi-a spus Vlad. Familia mea pe care o am în acest film, dacă în viaţa reală am un băieţel, în film am un băieţel şi o fată.”

Producătorul spune că nu este exclus că în cel de-al doilea sezon să mai vedem şi alte vedete din Republica Moldova.

„Cine ştie, ne pregătim pentru sezonul 2 şi de ce nu ne-am dori să intre cât mai multe vedete din Republica Moldova în proiectul nostru, îl avem şi pe Nicolae Pojoga, Niki este un tânăr actor foarte, foarte talentat şi m-am bucurat să-l primesc în proiect.”

Producătorii serialului românesc „Şase” au planuri mari de viitor. Ei vor să plaseze produsul lor şi pe platformele internaţionale de film. Serialul este produs de Vlad Baba, regizat de Ciprian Iacob, iar scenariul îi aparţine Ericăi Moldovan.


Distribuie
..