Darurile au ajuns la destinaţie! Cele trei familii câştigătoare ale premiilor oferite de Crăciun în cadrul emisiunii „Roata Norocului”, au intrat în posesia cadourilor

Darurile au ajuns la destinaţie! Cele trei familii câştigătoare ale premiilor oferite de Crăciun în cadrul emisiunii „Roata Norocului”, au intrat în posesia cadourilor

Distribuie

Trei vedete TV, prezente în show-ul „Roata Norocului” de la PRIME, au adus bucurie şi speranţă în casele a trei familii din raioanele Ialoveni, Hînceşti şi Făleşti.
Este vorba despre Eugen Bulgaru, prezentatorul emisiunii „Prima Oră”, chirurgul Vasile Botnari, prezentatorul emisiunii „Doctorii” de la PRIME, şi Rita Ursalovschi, prezentatoarea emisiunii „Reporter Special” de la Canal 2.
Ei au participat, în ajunul Crăciunului, la emisiunea prezentată de Dan Negru, pentru a ajuta câte o familie aflată în dificultate. Câştigurile au ajuns deja în casele acestor familii.

 

Cu multe emoţii, prezentatorul emisiunii matinale ”PRIMA ORĂ” de la PRIME, Eugen Bulgaru, a învârtit roata cu noroc pentru a putea să-l ajute pe Nicolae, un băiat de 11 ani din satul Mingir, raionul Hînceşti. Minorul şi-a asumat toate grijile familiei, aşa cum este singurul sprijin pentru mama sa, imobilizată în scaun cu rotile.

„Nicuşor este un băieţel care are 11 ani, la 11 ani face ceea ce probabil nici eu nu ştiam să fac la 11 ani. Să prăjesc ceapă, să curăţ cartofi, să fac mâncare, să fac tot ce se face într-o gospodărie de oameni adulţi.”

În studioul emisiunii „Roata Norocului”, Nicuşor a mărturisit că îşi doreşte un televizor nou.

 

Eugen Bulgaru a câştigat televizorul mult visat de Nicuşor, dar şi alte lucruri de care avea nevoie familia sa.

 

Echipa noastră de filmare a surprins momentul în care darurile de la „Roata Norocului” au ajuns în casa lui Nicuşor.

„Îi mulţumesc lui Eugen pentru că m-a prezentat pe mine, pentru toate aceste cadouri pe care le-am câştigat. Cu aceste vouchere o să ne cumpărăm tot ce o să ne dorim şi o să luăm tot pentru familie. Eu o să o ajut pe mămica să facem curat cu aspiratorul, să facem curăţenie şi o să privim televizorul câştigat.”

„Am avut emoţii când l-am văzut la televizor, nu m-am aşteptat. E o bucurie foarte mare. Doamne, câte ne trebuieşte şi pentru noi, într-adevăr, o să ne prindă foarte bine.”

În cadrul ediției speciale ”Roata Norocului”, chirurgul Vasile Botnari, unul dintre prezentatorii emisiunii ”Doctorii” de la PRIME, a ales să joace pentru soţii Marin şi Maria Andronache din oraşul Făleşti, doi tineri cu probleme locomotorii. Deşi trec prin multe greutăţi şi sunt nevoiţi să împartă acelaşi scaun cu rotile, au avut curajul să-şi întemeieze o familie fericită şi să crească doi copii.

„Tata lucrează, dar se deplasează cu dificultăţi şi are grijă de familie. Mama se ocupă cu chestii hand made care le vinde şi mai fac un ban. Au nevoie foarte mult de un aragaz în familie pentru că, totuşi, e un obiect important în familie.”

„- Marin. Unde eşti Marine? Ce voia Marin, că am uitat? -În ajun de Crăciun toate visele se realizează. Un aragaz Marin pentru voi. -Aragazul, Marine. Bravo!!.”

Atunci când darurile de la „Roata Norocului” au ajuns în casa familiei Andronache, bucuria soţilor a fost de nedescris.

„De câte ori stăteam pe gânduri oare o să fie aceste cadouri sau nu? în primul rând am emoţii foarte mari am o bucurie, că întradevăr lucrurile sau relaizat şi în primul rând îi transmitem un mare mulţumesc domnului Vasile de la emisiunea doctorii că au jucat pentru noi ca să câştigăm cadouri minunate.”

Iar jurnalista Rita Ursalovschi, care prezintă emisiunea „Reporter Special” de la Canal 2, a participat la emisiunea „Roata Norocului” pentru a aduce bucurie în casa familiei Popovici, din satul Costeşti, raionul Ialoveni, care trece printr-o adevărată dramă. Cinci copii au rămas acum în grija mamei, după ce tatăl lor a devenit victima unui accident de muncă, în urma căruia a suportat arsuri pe o suprafaţă de 95 la sută din corp.

„Mama rămasă cu cinci copii este chiar într-un impas mare, are de întreţinut casa, să întreţină copiii, Cristina are cinci copii, trebuie ajutată.”

Cu multă iscusinţă şi încredere în forţele proprii, prezentatoarea Rita Ursalovschi a câştigat multe daruri de care avea nevoie familia Popovici.

„Este chiar într-un impas mare, are de întreţinut casa, să hrănească toţi pe copiii, sunt mici. Vreau să simtă bucuria Crăciunului.
– Şi ce vor ei, o maşină?
– O maşină de spălat aş vrea pentru Cristina.”

Iar atunci când darurile de la „Roata Norocului” au ajuns în satul Costeşti, am surpins-o pe Cristina Popovici emoţionată până la lacrimi.

„Nici nu mi-a venit a crede că o să joc la aşa ceva. Pe televizor e una, ai emoţii. Îi mulţumesc Doamnei Rita Ursalovschi pentru că a participat pentru mine. Cadourile sunt datorită ei. Îi mulţumesc foarte mult.”

Tânăra de 25 de ani a menţionat că darurile îi vor fi de mare ajutor în gospodărie. Iar voucherul pentru serviciile unei clinici private, oferit în cadrul emisiunii „Roata Norocului”, îi vor acoperi o parte din cheltuielile pentru tratamentul soţului, care, după ce a stat patru luni în secţia de reanimare, a fost transferat recent în secţia de chirurgie plastică.

” O să ne prindă bine fiindcă analize la soţ o să dăm.”

„Roata Norocului” este cel mai popular game-show realizat în Moldova şi este difuzat la PRIME în fiecare seară de vineri, la ora 19:00.


Distribuie
..