Deşi au pierdut meciul cu Inter Milano, fotbaliştii ”Sheriff”-ului au fost aplaudaţi de suporteri pentru curaj şi demnitate

Deşi au pierdut meciul cu Inter Milano, fotbaliştii ”Sheriff”-ului au fost aplaudaţi de suporteri pentru curaj şi demnitate

Distribuie

Aseară s-a jucat al doilea meci – Sheriff Tiraspol – Inter Milano, din cadrul Ligii Campionilor.
Tiraspolenii au rezistat pe teren propriu doar în prima repriză, după care au cedat cu scorul de 1 la 3.
La meci au fost prezenţi aproape 6.000 de suporteri, care au apreciat prestaţia demnă a Sheriff-ului si au făcut spectacol în tribune.

Suporterii au început să-şi ocupe locurile în tribunele stadionului Sheriff cu aproximativ două ore înainte să înceapă meciul.

„Azi vom susține echipa noastră „Sheriff”. Credem că scorul va fi 3:0, în favoarea noastră. Le dorim succes. Suntem bine dispuși. Am venit de la Ungheni, de la o distanță de 150-160 km.”

„Am îmbrăcat simbolurile echipei „Sheriff”. Mereu am susţinut şi voi susţine această echipă. Bravo, „Sheriff”. Ura, ura, ura!”

A fost aglomeraţie şi în fan-shop-ul „Sheriff” de pe stadion. Oamenii s-au grăbit să-şi cumpere fulare, tricouri şi multe alte accesorii.

” – Pentru mine e foarte important. Este echipa noastră. Aşa ceva nu se întâmplă în fiecare an.
– Ce veţi cumpăra?
– Un fular, obligatoriu.”

Administratorul magazinului susţine că vânzările s-au dublat după ce tiraspolenii s-au calificat în faza grupelor Ligii Campionilor.

„Toate fularele cu Sheriff şi Inter au fost vândute. Mai avem insigne, tricouri. Toţi îşi doresc un suvenir ca amintire. Preţurile variază între 250 şi 1 000 de lei. ”

Organizatorii au luat măsuri sporite de securitate. Până la venirea jucătorilor ambelor echipe, numeroşi agenţi de securitate au verificat minuţios automobilele din preajma stadionului. Primii şi-au făcut apariţia fotbaliştii de la Sheriff, iar mai târziu au ajuns şi cei de la Inter Milano.

„Fotbaliștii echipei Inter Milano au ajuns la stadion la 10 minute după gazde. Primul din autobuzul oaspeților a ieșit golgheterul Lautaro Martinez.”

Aproape şase mii de spectatori au asistat aseară la meci şi au ocupat, din cauza pandemiei, doar jumătate din capacitatea totală a stadionului de la Tiraspol.

„Fotbaliștii ambelor echipe ies acum pe terenul stadionului Sheriff. Atmosfera este una superbă în tribune. În doar cîteva clipe echipele se vor alinia si va fi intonat imnul Ligii campionilor.”

În prima repriză, gazdele preponderent s-au apărat, iar fiecare contraatac al campioanei Moldovei a fost însoţit cu ovaţii din tribune.

„E mare gălăgie și în sectorul suporterilor echipei Inter Milano. Zeci de italieni au venit în Moldova să își susțină favoriții.”

Prima repriză s-a încheiat cu scor alb. Golurile au curs în repriza secundă.

Deşi au fost mânaţi de propriii suporteri, fotbaliştii echipei Sheriff aşa şi nu au putut egala, iar în minutul 66 Inter a marcat încă o dată.

„E un meci cu scântei, iar de aici, din spatele porții apărate de gazde, se văd cel mai bine emoțiile fotbaliștilor. Pe teren se dă o adevărată bătălie, iar în tribune e o atmosferă feerică.”
„Bravo, bravo, Sheriff Tiraspol! Dar Inter e numărul unu.”

Scorul a căpătat proporţii în minutul 82. Golul de onoare, marcat în minutele de prelungiri de Sheriff, a ridicat stadionul în picioare.

Meciul dintre „Sheriff Tiraspol” şi „Inter Milano” a fost urmărit din tribune de fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, şi de liderul aşa-zisei regiuni transnistrene Vadim Krasnoselski. În 24 noiembrie tiraspolenii vor juca acasă cu „Real Madrid”, iar în 7 decembrie vor întâlni în deplasare echipa „Shakhtar Donetsk”.


Distribuie
..