Gala MTV Video Music Awards, dominată de doamne.Printre artiştii care s-au ales cu trefee se numără Beyonce şi Katy Perry

Gala MTV Video Music Awards, dominată de doamne.Printre artiştii care s-au ales cu trefee se numără Beyonce şi Katy Perry

Maili Sairus a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun videoclip al anului, după ce a creat pe scenă un moment emoţionant.

Gala MTV a fost deschisă de Ariana Grande, Nicki Minaj şi Jessie J, care au oferit un show de excepţie.

 

Actrița și cântăreața Miley Cyrus a lăsat pe toată lumea cu gura căscată anul trecut, când a trecut de la imaginea de copilă inocentă la cea de femeie fatală. Publicul MTV a răsplătit-o, aseară, cu premiul pentru cel mai bun videoclip. Însă Miley Cyrus a ales să rămână în public și să trimită pe scenă un tânăr fără adăpost care a ridicat trofeul în locul ei.

Trofeul pentru Cel mai bun videoclip masculin i-a revenit anul acesta deja celebrului Ed Sheeran. La gala de seara trecută, desfășurată în Los Angeles, s-a vorbit și despre situația apăsătoare din orașul Ferguson.

Nominalizată la opt categorii, Beyonce a mers acasă cu patru premii. Unul dintre trofee i-a fost desemnat artistei chiar de soţul ei, Jay-Z, însoţit de fiica celor doi. Cuplul a profitat de moment pentru a spulbera public zvonurile despre un eventual divorț.

Excentrica interpretă Katy Perry a fost premiată în acest an pentru cel mai bun clip al unei artiste. Ariana Grande şi Iggy Azalea au fost desemnate câştigătoare la categoria „clipul pop al anului”, iar cântăreaţa Lorde s-a ales cu un premiu pentru cel mai bun videoclip rock. În cadrul Galei a fost adus un tribut actorului Robin Williams, care a murit luna aceasta.

 

..

Leave a Reply