FLEXO by Florentino Delure, costumul-hibrid ce anulează categorisirea ținutelor drept casual sau business

FLEXO by Florentino Delure, costumul-hibrid ce anulează categorisirea ținutelor drept casual sau business

În contrast cu concepția tradițională conform căreia un costum la patru ace devine automat o ținută clasică, Florentino Delure vine să combată normele cu FLEXO – costumul-hibrid ce anulează categorisirea ținutelor drept CASUAL sau BUSINESS. Datorită construcției sale Zero-Gravity, acest costum devine extrem de flexibil, potrivindu-se drept mănusă pentru orice constituție corporală, reușind, în același timp, să scoată în evidență masculinitatea și stilul inovativ al purtătorului.

Chiar dacă costumul FLEXO nu este o ținută pur BUSINESS, datorită construcției sale lejere, FLEXO devine o ținută potrivită atât pentru un context casual, cât și pentru întruniri mai oficiale. Mai mult decât atât, țesătura folosită pentru linia FLEXO este confecționată de unul din cei mai exclusiviști producători italieni, Loro Piana, fapt ce face acest ca acest costum să evidențieze personalitatea puternică și gustul rafinat al fiecărui din noi. Pentru o apariție perfectă în costumul FLEXO, vă sugerăm asortarea acestuia cu un pulover de tip Polo din Cashmere (pentru timpuri primăvăratice mai răcoroase),sau cu un tricou Polo și o pereche de adidași (da, adidași (!) – căci FLEXO nu este un simplu costum clasic).

 

 

Într-un final, ajungem la concluzia că FLEXO este costumul contemporanietății, sau chiar a viitorului, pentru că el întruchipează atât inovație în cultura sartorială de construire a unui costum (oferind flexibilitate maximă datorită construcției Zero-Gravity),cât și versatilitate în stil, devenind podul ce unește două arhipelaguri tradițional incompatibile: Business și Casual.

 

Florentino Delure rămâne unicul brand din Republica Moldova ce oferă o gamă variată de costume Business și Casual, inclusiv FLEXO, ajunse la Chișinău de la producătorii Italieni cu care se colaborează încontinuu de mulți ani. La fel, pentru adepții ținutelor elegante și pentru orice doritor de a-și eleva stilul personal, se oferă serviciul Made-to-Measure, conform căruia se pune la dispoziție un număr nelimitat de posibilități în crearea unui costum pe măsura fiecărui din clienți.

 

www.florentinodelure.com

 

Youtube Video: https://www.youtube.com/watch?v=wyNJvTf2Sbs

..