Frumoase și aranjate de Revelion. Femeile scot din buzunar bani grei pentru tunsori, coafuri, machiaj sau manichiură

Frumoase și aranjate de Revelion. Femeile scot din buzunar bani grei pentru tunsori, coafuri, machiaj sau manichiură

În ultima zi din an, saloanele de înfrumuseţare sunt pline. Dornice de a intra în 2018 cât mai dichisite, femeile scot din buzunar bani grei pentru tunsori, coafuri, machiaj sau manichiură.

Acest salon de înfrumusețare s-a transformat într-un adevărat furnicar astăzi. Clietele şi-au făcut programare din timp, pentru a arăta impecabil în noaptea dintre ani.

„- Nu avem volum aici, vrem volum, așa? 04:34
– Nu prea. Îmi place mai mult mai mediu, mai drept.
– Să nu fie cu volum?
– Nu, nu”.

„Pentru mine, este foarte important să arăt bine, pentru că atunci când pășești Anul Nou, așa îți merge tot anul. Reușesc să fac și una și alta: și să arăt bine, și să reușesc să pregătesc ceva gustos acasă”.

„Anul ăsta, am ales să-mi petrec Anul Nou într-un local, cu prietenii. Am ales astăzi să vin la salon, să-mi fac o aranjare profesională și astfel, să arăt bine în trecerea dintre ani”.

Stiliștii spun că cele mai multe cliente își doresc pentru noaptea de Revelion coafuri simple.

„Pentru o coafură cât mai naturală și mai simplă, să fie comod. Bucle, mai rar. Coafurile costă în jur la cinci sute”.

Și bărbații au trecut astăzi pe la salon.

„Tunsoarea nu a fost anume pentru Revelion, doar că este programată deja în mod planic, în mod obișnuit. Mă bucur că totodată a coincis și programul meu, și Revelionul”.

Patronii de saloane spun că unele cliente și-au făcut programare cu o lună înainte de Revelion.

„În această perioadă, vin foarte mulți dinafara țării, ne vizitează foarte mulți. Ei sunt pregătiți și financiar, și moral pentru a obține un look, pentru că le place ceea ce facem noi aici, acasă. Suntem vizitați, într-adevăr, suntem solicitați în ultima săptămână”, a spus patronul unui salon de frumusețe, Andrei Cocieru.

Aranjarea părului costă între o sută și cinci sute de lei. Clientele care își doresc și un machiaj, trebuie să scoată din buzunar și peste o mie de lei.

Foto: styleinus.com
..

Leave a Reply