GALA BRILLIANCE 2020

GALA BRILLIANCE 2020

Distribuie

Cei mai influenţi oameni din spaţiul public al Republicii Moldova au fost premiaţi, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Brilliance 2020. Cei 70 de premianţi au fost desemnaţi în baza unui voting online. Atmosfera de la evenimentul de ieri, de la Palatul Republicii, a fost întreţinută de artişti autohtoni cu renume.

Formaţia 7 clase şi Mark Stam au luat premiul pentru evoluţia spectaculoasă în showbiz în 2019.

„Sincer chiar nu am avut nici o idee. Cumva m-au surpins foarte plăcut. Ăsta e ca un simbol, un trofeu de motivaţie ca să lucrăm şi mai mult şi să ajungem şi mai departe.”, a spus interpretul Mark Stam.

„Primul premiu al trupei ne-a fost oferit tot de echipa Brilliance şi deja ăsta e al doilea oferit de ei. Noi ne bucurăm foarte mult.”, a spus CĂTĂLIN, vocalistul Formaţiei 7 Klase.

Premiul pentru cel mai bun trainer în educaţie din Republica Moldova a ajuns la Vera Nastasiu. Aceasta are la activ peste zece mii de ore de dicţie şi rezultate pe măsură a celor care au deprins arta oratorică.

„Este recunoştinţa pentru efortul care l-am depus eu. Vreau să cred că noi creştem o generaţie pe care i-am ajutat să meargă mai departe. ”

Arcadie Manah s-a ales cu un premiu pentru contribuţie şi talentul său în arta fotografiei.

„Nu m-am aşteptat la premiu. De unde să mă aştept. Un mare mulţumesc şi simt că mulţi cred în mine.”

„Eveniment care are direct responsabilitatea, angajamentul de a promova valori şi de fapt un sistem de valori prin personalităţile noastre, care contiribuie la dezvoltarea societăţii noastre şi cărora le suntem profund recunoascători.”, a declarat IRINA VASILACHE, directorul revistei „Brilliance”.

Premianţii au fost desemnaţi în baza unui voting online, desfăşurat timp de o lună.


Distribuie
..