Havuz muzical în parcul Valea Trandafirilor

Havuz muzical în parcul Valea Trandafirilor

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jeturi de apă puse pe muzică, spectacol de lumini şi emoţii. Aşa arată havuzul proaspăt renovat de la intrarea în parcul Valea Trandafirilor, inaugurat aseară, într-o atmosferă festivă.

„Este un show dinamic. Avem un havuz compus din 45 de jeturi. Fiecare jet este iluminat cu niște proiectoare led. Este un proiect destul de complicat de executat. Noi l-am executat în decurs de șase luni”.

Costul proiectului este de peste 5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal. Potrivit autorilor, construcția havuzului a durat jumătate de an, iar în lucrări au fost implicați peste 30 de specialiști din diferite domenii.

Foto: captura video

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •