Igor Grosu: PAS va avea o campanie electorală corectă, fără atacuri și falsuri

Igor Grosu: PAS va avea o campanie electorală corectă, fără atacuri și falsuri

Partidul Acţiune şi Solidaritate promite o campanie electorală corectă, fără atacuri şi falsuri.
Asigurările vin din partea preşedintelui interimar PAS, Igor Grosu, care îndeamnă oponenţii politici să facă acelaşi lucru şi să evite atacurile reciproce.
De asemenea, PAS a solicitat Comisiei Electorale Centrale şi instituţiilor competente să se implice pentru a asigura un proces electoral corect.

„Vă îndemnăm şi vă rugăm frumos să daţi dovadă de acea înţelepciune de care aţi dat dovadă în alegerile prezidenţiale, noi vom promova un limbaj respectuos. Explicăm cu răbdare opţiunile şi argumentele noastre, ascultăm opiniile cetăţenilor şi respingem minciunile. Îndemnăm şi liderii altor partide să vină cu mesaje similare către susţinătorii lor.”

Reprezentanţii PAS au mai declarat că vor solicita Comisiei Electorale Centrale să interzică aducerea alegătorilor în mod organizat la secţiile de votare, dar dreptul la vot al tuturor cetăţenilor să fie asigurat în mod echitabil.
Un reprezentant al diasporei, prezent la briefingul PAS, a sugerat deschiderea secţiilor de vot peste hotare, în zonele în care s-au înregistrat mai mulți alegători. Vinerea trecută, Partidul Acţiune şi Solidaritate a depus actele la Comisia Electorală Centrală, pentru a se înregistra oficial în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate.
Formaţiunea poate începe campania electorală în ziua în care va fi înregistrată oficial de către CEC.

..