Mega HIT, cel mai tare post de radio a fost lansat recent pe piaţa autohtonă

Mega HIT, cel mai tare post de radio a fost lansat recent pe piaţa autohtonă

Cel mai tare post de radio a fost lansat recent pe piaţa autohtonă. Mega HIT emite pe frecvenţa 88.0 FM şi îşi va bucura ascultătorii nu doar cu hit-uri din toate timpurile, ci şi cu show-uri. Mai mult, în faţa microfonului vor fi invitate în fiecare dimineaţă diverse personalităţi.

Prezentatorii MEGA HIT vor avea grijă ca în fiecare dimineaţă să ascultătorii să afle cele mai interesante noutăţi.

„MEGA show-ul de dimineaţă este starea ta de dimineaţă. Trebuie să fii pozitiv, da nu prea vreai. Fiecare dintre noi greu se trezeşte, greu ajunge la job, iar noi suntem pe aceeaşi undă cu ascultătorii noştri, împreună trecem peste fiecare dimineaţă, citim ştirile cele mai importante şi le dezbatem, bârfim, noi adorăm să bârfim, deschidem instagramul şi facebook-ul şi discutăm despre vedetele noastre, le discutăm chiar cu ele. Nu ne temem să discutăm despre ceea ce se vorbeşte în şoaptă. Dacă nu vom fi deschişi şi tari, atunci cum suntem MEGA”, a spus MARU PETROVA, prezentator MEGA HIT.

Aşa că, discuţiile de seară din bucătărie se mută dimineaţa pe 88.0 FM.

„Când pe fundal se aud piese care te leagă de amintiri faine pentru că acestea sunt hit-uri, iar de mult este demonstrat că atunci când cântă o anumită piesă, atunci te conectează cu o anumită amintire, iar asa este cool. Diminețile sunt cool de fapt”, a spus IVAN LUCA, prezentator MEGA HIT.

Iar pe 1 iunie MEGA HIT va oferi cadouri şi vouchere generoase la concertul Moldovan National Youth orchestra, care va interpreta muzica din cele mai populare desene animate pe strada 31 august perimetrul Puşkin – Bodoni. În plus, doritorii de a participa la campania „Dragă Andersen” vor expedia pe pagina de facebook sau instagram a MEGA HIT video cu cei mici, care spun o poezie, ghicitoare sau cântă o piesă, ce va începe cu „Dragă Andersen….” şi vor putea primi premii de mii de lei.

..