Un polițist de frontieră, beat criță, a agresat fizic o polițistă. El i-a luat la pumni și pe alți doi colegi

Un polițist de frontieră, beat criță, a agresat fizic o polițistă. El i-a luat la pumni și pe alți doi colegi

Distribuie

Un polițist de frontieră, beat criță, s-a dat în spectacol și a agresat fizic o polițistă. El i-a luat la pumni și pe alți doi colegi, care au sărit în apărarea femeii. Incidentul s-a produs sâmbătă seara în localitatea Crasnoarmeiscoie din raionul Hîncești.

Apelul la 112 a fost făcut de un localnic, care a anunţat că a fost bătut de doi vecini. Dar cum echipajul de serviciu era la o altă chemare, a intervenit o angajată a sectorului de poliție din satul Bujor. Ea a mers să discute cu făptașii, însă a fost înjurată şi pălmuită de un polițist de frontieră, care era în vizită la cei doi. Mai mult chiar, el i-a luat telefonul și l-a trântit de pământ. Nu s-a liniştit și a mai sărit la bătaie la alți doi poliţişti din Hîncești, veniţi în ajutorul colegei lor.

Bărbatul de 24 de ani a fost încătuşat, dar a continuat să înjure polițistii și chiar să-i scuipe:

”- Da, da, da. Tu mi-ai dat în bot, băi.
– Desigur că ți-am dat.
– Apoi desigur că mi-ai dat, băi.
– Sari la bătaie în cătușe?
– Ăăăă, în cătușe, băi p….
– Voi ați băut sau ați și fumat? Vrei cu dânsul? Te băteai cu pumnii în piept.
– Stai jos.
– Da, eu stau.
– Tu ce faci, scuipi în mine?”

Deşi polițistul beat şi bătăuş a fost convins să urce în mașină, el nu s-a potolit şi a lovit cu capul, până a stricat, geamul de la portiera din spate:

”- Ia să vedeți cum p…. lucrul. Uite cum strâng cătușele.
– Foarte frumos.
– De ce, așa se strânge?
– Dacă ești rău.
– Și rău, dacă el mă lovește cu piciorul în bot.
– Audiază martorii, căci ei toți au văzut cum el a stricat geamul.
– Ce are importanță că am stricat geamul? Tu dacă lovești cu piciorul în bot, băi.”

Polițistul de frontieră este originar din Ialoveni. El a mers sâmbătă la iubita sa din Crasnoarmeiscoie, unde a consumat băuturi alcoolice cu prietenii lui. Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, ne-a spus că angajatul se afla în concediu, dar pentru fapta comisă a fost inițiată o anchetă de serviciu. Poliția de Frontieră precizează că nu tolerează astfel de cazuri și că astfel de angajați nu-şi au loc în instituție. Tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul Inspectoratului de Poliție Hâncești. Suspectul a refuzat să fie testat alcoolscopic, dar și să-i fie prelevate analize. Pe numele lui a fost pornit un dosar penal pentru ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere. Cazul este investigat de Procuratura de la Hâncești, iar acuzatorii cer 30 de zile de arest preventiv. Poliţistul de frontieră riscă până la trei ani de închisoare.


Distribuie
..