În 2018 se poartă naturaleţea. Tendinţele în materie de make-up şi coafură pentru viitoarele mirese

În 2018 se poartă naturaleţea. Tendinţele în materie de make-up şi coafură pentru viitoarele mirese


Sezonul nunţilor a început. Aşa că miresele, dar şi invitatele lor, trebuie să ştie că în 2018 se poartă naturaleţea.

Un grup de traineri din Ucraina a venit la Chişinău pentru a le dezvălui stiliştilor moldoveni câteva dintre secretele unei nunţi shic.

Sarcina stiliştilor în acest an este să renunţe la machiajul smokey, în culori închise, şi să evidenţieze trăsăturile naturale ale femeilor.

„Anii precedenţi primeam foarte multe poze cu machiaje smokey, practic toate miresele îşi doreau machiaje intense. În acest an deja nu. Toate miresele vor machiaje cât mai naturale. Vor să-şi păstreze personalitatea”, a spus make-up artistul, Irina Roşca.

Cu toate acestea, un accent aparte se pune pe pomeţii strălucitori, iar pe buze nu se mai aplică rujul nud, ci un luciu sidefat.

„Texturile sidefate şi iluminarea tenului sunt în topul tendinţelor în make-up în 2018. Se aplică pe zona pomeţilor, linia născului, bărbia, putem aplica un blic şi asupra buzelor”, a menţionat make-up artistul, Irina Roşca.

Cât despre coafuri, în acest sezon specialiştii le recomandă mireselor un look romantic, cu împletituri şi bucle.

„În acest sezon, în trend sunt împletiturile, buclele mari şi volumul. Din păcate, nu toate clientele au păr bogat, aşa că putem adăuga extensii. Multe femei preferă coroniţele, bijuteriile”, a afirmat stilista din Kiev, Natalia Kindirova.

„Mai puţin cocurile, ele iubesc coafuri voluminoase, dar nu atât de fixate, să fie cât mai lejer. Ele doresc coafuri în stil spaniol, în stil grecesc. Interesant, este ceva nou pentru noi, sunt lucruri pe care noi le cunoşteam mai puţin. Acum am văzut în detalii. Tineretul o să aibă balul de absolvire şi noi o să punem în practică toate aceste tehnici”, a spus make-up artistul, coafor, Eleonora Gavriliţă.

Înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, stiliştii le recomandă tinerelor să se programeze pentru o coafură de probă.

Foto: Independent.ie

..

Leave a Reply