În capitală a avut loc un master-class în cadrul Zilelor Bucătariei Azerbaijanului în Moldova

În capitală a avut loc un master-class în cadrul Zilelor Bucătariei Azerbaijanului în Moldova

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Au descoperit secretele bucătăriei azere. 10 persoane, printre care soția ambasadorului Azerbaidjanului în Moldova, dar și un bucătar de talie mondială, au gătit delicii azere.Master-class-ul a avut loc  în cadrul Zilelor Bucătariei Azerbaijanului în Moldova.

Îndrumaţi de un bucătar azer, participanţii au încercat să prepare KUTABE. Aceasta este o lipie cu verdeţea, din carne de miel, dar şi cu dovleac. Printre deliciile preparate de învăţăcei au fost şi nişte dulciuri tradiţionale.

Bucătarul susţine că în culinăria azeră fiecare preparat are propria istorie.

Deşi nu se dă în lături de la o porţie de mâncare tradiţională moldovenească, soţia ambasadorului azer spune că, totuşi, reţetele care o ung pe suflet sunt cele de acasă.

Azerbaidjanul este singura ţară în care există o lege  care protejează bucătăria azeră.


Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
..

Leave a Reply