Încă un telespectator fidel a câștigat un televizor LED în cadrul tombolei organizate de PRIME

Încă un telespectator fidel a câștigat un televizor LED în cadrul tombolei organizate de PRIME

Distribuie

Încă un televizor LED şi-a găsit câştigătorul în cadrul tombolei organizate pentru cei mai fideli telespectatori ai serialului „Împărăteasa Ki”.
De această dată, câştigătoarea concursului organizat de PRIME şi desemnată la Prima Oră, a fost o profesoară de istorie din raionul Nisporeni, care urmăreşte zilnic noile episoade ale producţiei coreene.

Lilia Popescu a crezut la început că este o farsă, însă ulterior s-a convins că i-a surâs norocul.

„Avem în total 3134 de înscrişi şi suntem gata să apăsăm butonul Pick. Colegii vor suna în aceste clipe persoana al cărui număr este înscris. Persoana care a expediat sms.
– Bună dimineaţa.
-Mie îmi spune Eugen Bulgaru de la Prime TV şi vă sun în legătură cu concursul cu care v-aţi înscris. Doamna Lilia, felicitările noastre, tocmai aţi câştigat LED!
– Mulţumesc!!!!
– Felicitări încă o dată, să ştiţi că ne bucurăm pentru Dvs!”

Câştigătoarea tombolei a spus că este o fană împătimită a serialului „Împărăteasa Ki”, iar televizorul primit va fi o surpriză nemaipomenită pentru fiica ei.

„Nu îmi venea a crede, mă întrebam dacă nu e o farsă. S-au bucurat şi colegii de lucru şi au spus că este foarte bine atunci când câştigă cineva din prietenii apropiaţi. Trebuie să încercăm, niciodată nu este limitat că noi nu câştigăm.”

Cu vocea tremurândă şi emoţii mari, câştigătoare i-a încurajat pe toţi telespectatorii să participe la concursurile organizate de postul de televiziune PRIME.

„Astăzi sunt cu picioarele pe pământ, am revenit puţin. Am câştigat şi este ceva real. Încercaţi. Nu este costisitor. Încercaţi, norocul poate să vă surâdă vouă cum ne-a surâs şi nouă.”

Din 15 noiembrie, postul de televiziune PRIME a lansat o campanie generoasă, în cadrul căreia oferă zece televizoare LED. Mai mult, toți participanții sunt înscriși automat la extragerea finală a premiului mare, care este un televizor LED performant de ultimă generație cu diagonala de 110 centimetri.Tot ce trebuie să facă telespectatorii este să urmărească serialul şi să prindă cuvântul zilei din fiecare episod. Ulterior, acesta trebuie expediat la numărul de telefon 067 166 266.

Săptămânal, câştigătorii se aleg aleatoriu prin intermediul platformei online random.org.

” Iată ce bucurie am făcut în această dimineaţă unei doamne învăţătoare/profesoare de istorie, iar noi nu avem decât să urăm tuturor „Mult succes!”.

„Postul TV PRIME vă prezintă filmul istoric care nu poate fi ratat. Lumea dură a tainelor, bârfelor, care sunt mai groaznice decât orice război.”

Drama şi povestea fascinantă a împărătesei Ki, poate fi urmărită, la Prime, de luni până vineri, la ora 14:00 şi la miezul nopţii.


Distribuie
..