Încă un telespectator PRIME, care urmăreşte cu fidelitate serialul „Împărăteasa Ki”, a câştigat un televizor LED

Încă un telespectator PRIME, care urmăreşte cu fidelitate serialul „Împărăteasa Ki”, a câştigat un televizor LED

Distribuie

Încă un telespectator PRIME, care urmăreşte cu fidelitate serialul „Împărăteasa Ki”, a câştigat un televizor LED.
Este vorba despre o pensionară din satul Bulboci, raionul Soroca.
Ludmila Gornea vizionează zilnic atât filmul coreean, cât şi emisiunile şi buletinele de ştiri difuzate pe PRIME.

Femeia ne-a povestit că a început să vizioneze seriale de când a ieşit la pensie şi că filmul coreean „Împărăteasa Ki” a cucerit-o de la primul episod, iar de atunci nu a pierdut niciunul.

” Îmi place foarte mult. Este un film istoric, „Împărăteasa Ki” este o personalitate inteligentă, înţeleaptă şi cu o gândire logică. Îmi place, fiecare episod este captivant. Nu poţi să faci altceva decât să urmăreşti tot filmul.”

Din ziua când a aflat că Prime a lansat campania cu premii, femeia a fost foarte atentă la cuvântul zilei pe care trebuia să îl expedieze printr-un mesaj, ca să se înscrie la tombolă. A şi pregătit un loc în casă pentru televizorul nou la care visa.

” Nu îmi venea să cred, pentru că eu tot aşteptam ziua de marţi. L-am recunoscut pe domnul Eugen după voce, dar tot aveam senzaţia că este o farsă. Avem camere de ajuns, avem unde să-l instalăm.”

PRIME a lansat o campanie în cadrul căreia oferă zece televizoare LED. Cei care îşi doresc să câştige trebuie să urmărească serialul „Împărăteasa Ki”, să fie atenţi când pe ecran apare cuvântul zilei şi să-l trimită printr-un sms la numărul de telefon 067166266.
Toți participanții sunt înregistraţi automat la extragerea finală a premiului mare, un televizor LED performant, cu diagonala de 110 centimetri. Săptămânal, numele câştigătorului este extras aleatoriu, prin intermediul platformei online random.org, şi este anunţat la emisiunea matinală „Prima Oră”. În joc au rămas doar câteva televizoare, iar unul dintre ele poate fi al tău.

 

Serialul istoric despre drama şi povestea fascinantă a Împărătesei Ki poate fi urmărit la Prime de luni până vineri, la ora 14:00 şi la miezul nopţii.


Distribuie
..