Îndrăgita emisiune de comedie „Уральские пельмени”, dar și multe alte show-uri rusești, revin pe micile ecrane din Moldova

Îndrăgita emisiune de comedie „Уральские пельмени”, dar și multe alte show-uri rusești, revin pe micile ecrane din Moldova

Distribuie

Emisiunile posturilor TV rusești de divertisment STS și Domașnii, îndrăgite de milioane de telespectatori, revin din 24 ianuarie pe posturile moldovenești MEGA TV și Familia TV.
Una dintre cele mai populare emisiuni de comedie care îi va bucura pe telespectatorii canalului MEGA TV este „Уральские пельмени”.
Showul a primit premiul național de televiziune TEFI la nominalizarea „Program umoristic”.

 

Emisiunea „Уральские пельмени” este difuzată la STS din 2009.

„La MEGA TV revin programele îndrăgite ale canalului STS. Deja din 24 ianuarie, popularul proiect „ Уральские пельмени” va fi difuzat de luni până vineri la ora 20:30 doar la MEGA TV.”

 

Telespectatorii postului de televiziune din Moldova Familia se pot bucura din nou de emisiunile canalului TV Domașnii. Una dintre ele va fi show-ul „Hai să divorțăm”, care va fi difuzat de luni până vineri la ora 20:00.

 

O altă emisiune a postului rusesc Domașnii, care va reveni la Familia, este „Testul de paternitate”. Aceasta va fi difuzată de luni până vineri la ora 22:00.

 

În cadrul show-lui sunt soluţionate dispute familiale dificile legate de copii.

La fel de utilă atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți va fi emisiunea „ По делам несовершеннолетним”care va fi difuzată de luni până vineri la ora 17:30.

 

Proiectul are în prim plan poveşti ale adolescenților care comit infracțiuni.

Posturile MEGA TV și Familia vor difuza şi emisiuni produse în Moldova.


Distribuie
..