Kaufland sărbătorește un an de când și-a deschis ușile pentru clienții din Republica Moldova

Kaufland sărbătorește un an de când și-a deschis ușile pentru clienții din Republica Moldova

Distribuie

Rețeaua de magazine Kaufland sărbătorește un an de când și-a deschis ușile pentru clienții din Republica Moldova. În această perioadă, Kaufland le-a oferit clienților o experiență nouă și plăcută de cumpărături, a lansat o serie de promoții speciale și s-a implicat activ în proiecte sociale, contribuind la dezvoltarea comunității în care își desfășoară activitatea. 

„Alături de clienți, de echipa noastră, partenerii,  frunizorii și producătorii locali sărbătorim un an de mâncare bună, un an de când ei ne pășesc pragul magazinelor noastre. Un motiv pentru care merită să le mulțumim pentru fidelitatea și încrederea pe care o au în noi”, a declarat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Cliențiii spun că aleg magazinele Kaufland  datorită sortimentului bogat de produse de calitate europeană:

„Fidela de la deschidere. E foarte bine, mie îmi place aici. Este aproape de casă, este comod, este parcare pentru mașini și prețurile sunt accesibile”.

„Vin cu mare plăcere în fiecare săptămână și cumpăr pentru că e o gamă foarte mare de produse.Sincer savurez și sunt foarte mulțumit că avem Kaufland în Republica Moldova”.

„Mereu având careva evenimente familiare facem cumpărături doar la Kaufland. Fiindcă acceptăm calitatea aici sunt produse a un preț accesibil și sunt mereu alături de noi”.

„Le-aș dori la mai mult și la mai mare. Să crească și să ne aducă cât mai multe produse”.

„Vreau ca astfel de magazine să fie cât mai multe în țara noastră, să deschidă rețele și în regiuni”.

„Eu îi doresc rețelei de magazine Kaufland, clienți mulțumiți, să rămână la nivel și să fie competitivi”.

Însă echipa Kaufland nu se oprește aici și va răspunde în continuare nevoilor clienților și va fi atentă la schimbările ce pot interveni în stilul lor de viață. 

„În continuare vom oferi clienților produse proaspete  la cel mai bun raport calitate – preț. Vom fi alături de ei și vom asculta necesitățile pe care le au și le vom duce la îndeplinire”, a declarat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Cu prilejul primei aniversări, în 24 septembrie, Kaufland va deschide cel de-al treilea magazin în nordul țării, în orașul Bălți. 

„Kaufland își va continua planurile de dezvoltare în ritm acerb, iar ce poate fi mai frumos decât un an de, cu deschiderea a încă unui magazin în nordul Republicii Moldova în orașul Bălți. Totodată am startat construcțiile în orașul Comrat și orașul Ungheni.  Odată cu deschiderea noilor magazine în alte regiuni  vom crea noi locuri de muncă și vom contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldov”, a spus Cristina Aramă.

Primele magazine Kaufland s-au deschis în 26 septembrie 2019, în sectoarele Ciocana și Botanica din Capitală.


Distribuie
..