„Lăutarii” pregătesc un spectacol excepțional, cu invitați speciali și melodii interpretate altfel decât până acum

„Lăutarii” pregătesc un spectacol excepțional, cu invitați speciali și melodii interpretate altfel decât până acum

Distribuie

Combinaţii muzicale neaşteptate pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac”.
Orchestra Naţională „Lăutarii” pregăteşte un spectacol excepţional, cu invitaţi speciali şi melodii interpretate altfel.
Pregătirile pentru spectacol sunt în toi, iar echipa noastră de filmare a asistat la repetiţii.

Svetlana Frumusachi este regizorul principal al spectacolului, iar gazda serii va fi prezentatoarea de peste Prut Iuliana Tudor.

„Şi de această dată „Lăutarii Altfel”. Un proiect de mare succes care de acum câţiva ani este în topul celor mai frumoase evenimente muzicale din tot spaţiul românesc. Sunt şi unele surprize ca soliști. Este vorba despre Vladimir Fotescu care nu a mai evoluat cu orchestra, este pentru prima dată când participă la „Lăutarii Altfel” şi mai este şi Andra Botez, o solistă foarte talentată de la Iaşi.”

Tradiţional, printre invitaţii speciali va fi interpreta din România, Paula Seling. Pe pagina sa de facebook, ea a scris că se simte onorată să fie pe scenă alături de Orchestra Naţională „Lăutarii”.
Alături de Lăutarii, pe scenă vor urca şi membrii trupei „Akord”.

„Vă daţi seama ce dor ne-a fost de această scenă, ce dor ne este de public, de Palatul Naţional, de concerte. E o mare bucurie pentru noi să venim la repetiţii să cântăm, să savurăm de tot ce înseamnă Palatul Naţional, scena aceasta minunată şi desigur marele eveniment care va fi duminică. Maestrul Nicolae Botgros ne susţine de la relansare aşa că alături de el oricum se compensează emoţiile din scenă şi aşteptăm cu mare nerăbdare pentru că într-adevăr am avut o pauză lungă.”

În cadrul evenimentului, melodiile arhicunoscute vor prinde o nouă viaţă sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros. Artistul spune că responsabilitatea este una mare faţă de public, iar repetiţiile pe alocuri sunt dificile pentru întreaga echipă.

„Cântăm ceva deosebit, înafara muzicii populare şi ne dăm seama că ne-am luat o responsabilitate foarte mare, pentru că am obişnuit publicul să le aducem în dar câte ceva frumos. Vrem şi de data asta să fim pentru ei, pentru că publicul a fost şi va rămâne pentru totdeauna sprijinul nostru.”

Concertul „Lăutarii Altfel” va avea loc duminică, 21 noiembrie, la ora 18:00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. În contextul pandemiei, spectatorii vor avea acces în sala de concert doar în baza certificatului de vaccinare anti-covid, certificatul confirmativ de prezenţa anticorpilor sau testul PCR cu rezultatul cu negativ.


Distribuie
..