Legendarul jurnal umoristic „Eralaş” revine pe PRIME. Vestea i-a bucurat pe toţi telespectatorii – de la mic la mare

Legendarul jurnal umoristic „Eralaş” revine pe PRIME. Vestea i-a bucurat pe toţi telespectatorii – de la mic la mare

Distribuie

Legendarul jurnal umoristic „Eralaş” revine pe PRIME.
Istoriile hazlii, care au înveselit generaţii întregi, vor putea fi urmărite, începând de astăzi.
Miniaturile vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 15:00, doar pe PRIME.

 

Anul acesta, jurnalul umoristic cu care au crescut sute de milioane de oameni, împlinește aproape o jumătate de secol. Prima ediție a „Eralașului” a fost difuzată în anul 1974. Ea conținea doar trei miniaturi.

 

Ulterior, jurnalul umoristic a început să fie difuzat zilnic și conţinea şase miniaturi. Fiecare dintre acestea reprezenta o lecţie de viaţă.

În octombrie 2018, cu un an și jumătate înainte de moartea sa, fondatorul „Eralaş”, Boris Gracevskii, a fost invitat la emisiunea matinală de la postul de televiziune moldovenesc MEGA TV, unde a vorbit despre jurnalul umoristic.

 

După cum a spus atunci creatorul „Eralașului”, audiența jurnalului umoristic a întinerit. Dacă înainte filmuleţele erau vizionate în special de copiii de peste 10 ani, acum li s-au alăturat şi preşcolarii.

 

Cei care au crescut cu „Eralaş” își amintesc cu emoție de zilele în care așteptau cu nerăbdare fiecare ediție a jurnalului umoristic.

„Asta e copilăria noastră practic, pentru cei din anii 1980. Erau haioase şi pe alocuri chiar educative. Cred că copiii, generaţia noastră a avut ce învăţa.”

„Foarte pozitiv, copiii au învățat să se comporte și amuzant, foarte umoristic. Amintiri foarte plăcute. Și este foarte plăcut când o arată din nou la televizor”.

„A fost foarte demult. Era interesant, aveau mai multe cazuri amuzante. Îmi plăcea, l-aş privi şi acum pentru că îmi aminteşte de copilărie.”

Vestea că „Eralaș” revine la PRIME, i-a bucurat pe toţi telespectatorii – de la mic la mare!

„Foarte bune amintiri am şi o să-l privesc dacă va fi, cu mare plăcere.”

Jurnalul umoristic va fi difuzat la PRIME din data de 31 ianuarie.

 

Nu ratați episoadele noi, de luni până vineri, de la ora 15:00, înainte de prima ediție de știri în limba rusă de la PRIME cu Anna Glușko.


Distribuie
..