Liga Campionilor continuă cu meciurile din faza play-off a acestei competiţii

Liga Campionilor continuă cu meciurile din faza play-off a acestei competiţii

Liga Campionilor continuă cu meciurile din faza play-off a acestei competiţii.

După ce în partida din prima manşă ce s-a disputat pe „Ibrox Park” în care Rangers şi PSV au remizat, scor 2-2, acum returul dintre cele două formaţii se anunţă a fi unul din de foc. Mai ales că cele două echipe sunt într-o formă foarte bună în acest sezon.

După două etape disputate în Eredivisie, gruparea din Eindhoven se află printre liderii competiţiei interne. De partea cealaltă, echipa scoţiană este pe locul secund, în spatele rivalei Celtic.

Antrenorii celor două formaţii sunt conştienţi de faptul că partida de pe Philips Stadion va una intensă şi dificilă, pentru că ambele echipe păstrează şanse clare la calificarea în grupele Ligii Campionilor.

„Ambele echipe sunt la acelaşi nivel, ce ţine de stilul de joc. Din păcate totul se va decide doar într-un singur meci. Dar noi suntem avantajaţi că vom juca pe teren propriu. Pentru asta trebuie să fim pregătiţi cât mai bine şi să facem un meci mare împotriva lui Rangers”, a spus RUUD VAN NISTELROOY, antrenor PSV Eindhoven.

„Va fi un meci dificil, probabil ca şi cel din tur. Dar sunt încrezător, avem şanse să ne calificăm în grupe în urma unui singur meci. Totul este posibil. Trebuie să mergem la Eindhoven şi să jucăm cât mai bine pentru a accede în grupele Ligii Campionilor”, a spus GIOVANNI VAN BRONCKHORST, antrenor Glasgow Rangers.

Meciul dintre PSV Eindhoven şi Glasgow Rangers se va disputa în data de 24 august și va putea fi urmărit, în direct, la CANAL 5, cu începere de la ora 22:00.

..