Mai sunt zile numărate până la primul festival de muzică pentru copii din ţară, „Kids Fest”

Mai sunt zile numărate până la primul festival de muzică pentru copii din ţară, „Kids Fest”

Mai sunt zile numărate până la primul festival de muzică pentru copii din ţară. Organizatorii au început să amenajeze scena și decorațiunile pentru concertul din întâi iunie dedicat Zilei Copiilor. „Kids Fest” va avea loc pe teritoriul celui mai mare aquapark din Moldova, iar atmosfera va fi încinsă de interpreţi şi bloggeri care au milioane de followeri pe reţelele de socializare.

„Pe 1 iunie am decis să organizăm Kids Fest, va începe la ora 15:00 şi se va încheia la 21:00. Va fi un program divers, care include diferite colective de la noi, care vor arăta tot ce e mai bun, vor fi animatori, vor face painting, vor împleti cosiţe şi vor fi diferiţi eroi”, a spus DUMITRU SERGHEEV, organizator KIDS FEST.

Cireaşa de pe tort vor fi bloggerii care au cucerit milioane de followeri pe tik tok precum Iuliana Beregoi, Egor Ship și Mia Boyka. Aceştia au lansat piese care au adunat sute de milioane de vizualizări pe youtube.

„O să fie Iuliana Beregoi cu un program destul de mare, care va avea o echipă de 10 oameni din România. La fel, vor fi şi blogger-tiktokeri din Federaţia Rusă – Egor Ship și Mia Boyka pe care copiii îi adoră, îi urmăresc şi le ştiu toate piesele lor. De exemplu piesa Picaciu a adunat peste 300 de milioane de vizualizări, de aia copiii abia aşteaptă să-i cunoască.”

Evenimentul se va desfăşura pe teritoriul celui mai mare aquapark din Capitală, unde copiii se vor putea bălăci în piscină şi vor putea folosi toboganele pentru micuţi. Iar pentru părinţi vor fi deschise mai multe restaurante pe teritoriul aquaparkului. Biletele de acces la „Kids Fest” pot fi cumpărate atât online, cât şi la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operă şi Balet. În plus, cei prezenţi la festival vor putea cumpăra şi bilete de acces pe teritoriul aquaparkului la preţ promoţional. Acesta se va deschide oficial la câteva zile după festival.

..