Mărturii de la Nicolae Botgros! Artistul a povestit cu lux de amănunte pentru Canal 2 cum a depăşit coronavirusul

Mărturii de la Nicolae Botgros! Artistul a povestit cu lux de amănunte pentru Canal 2 cum a depăşit coronavirusul

Distribuie

Conducătorul orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, se recuperează, după ce a reuşit să învingă noul coronavirus. Revenit acasă după aproape 3 săptămâni în care a fost internat în secţia de reanimare, maestrul a povestit colegilor de la emisiunea „Telemagazin” de la Canal 2 despre cum a luptat cu nemilosul virus. Artistul i-a îndemnat pe oameni să fie precauţi şi să respecte toate regulile de prevenire a îmbolnăvirii. Urmăriţi ediţiile noi ale emisiunii Telemagazin la Canal 2 de luni până vineri, la orele 07:00 şi 15:00 în limba română şi la ora 05:30 în limba rusă.

„Coronavirus e cea mai nemiloasă boală şi rapidă Lucrurile sunt foarte serioase, trebuie să ne păzim să ne ocrotim unul pe altul. Păziți-vă, fiți precauți vă rog din suflet să putem face lucruri frumoase.”

Maestrul spune că acum stă acasă, fiind în perioada de recuperare.

„Am o geantă plină cu medicamente. Doctorii încă mă controlează în fiecare zi. Ieri am fost la test, ieri am dat analizele. Doctorii permanent mă telefonează acasă, mă întreabă parametrii care sunt: tensiunea, temperatura, saturaţia. ”

Nicolae Botgros a menţionat că încă nu ştie când va reveni pe scenă, însă îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

„Eu o să ies doar atunci când o să mă simt foarte bine pentru că publicul la ultimul meu concert în data de 17 şi după pe 18 m-am internat. Pe data de 17 a simțit pe vorba mea, a simțit pe răsuflarea mea că ceva nu e norma. Nu aş vrea ca publicul să simtă lucrul acesta. Vreau să ies la public să fie tot curat, frumos.”

Conducătorul orchestrei Lăutarii, Nicolae Botgros, a fost diagnosticat cu COVID-19 luna trecută, iar din cauza complicaţiilor a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Fiul dirijorului, Corneliu Botgros, a declarat anterior pentru postul nostru de televiziune că pe lângă tatăl său, s-au îmbolnăvit şi alţi membri ai orchestrei.


Distribuie
..