Măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal între selecționatele Moldova-Franța. În premieră, biletele sunt vândute nominal pentru fiecare persoană

Măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal între selecționatele Moldova-Franța. În premieră, biletele sunt vândute nominal pentru fiecare persoană

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal între selecționatele Moldova-Franța. De această dată, escrocii care vor să facă bani în plus pe comercializarea biletelor în ziua meciului, nu au nici o şansă de câştig. Asta pentru că, în premieră, biletele sunt vândute nominal pentru fiecare persoană.

Reprezentanţii Federaţiei de Fotbal din Moldova dau aigurări că biletele nu vor putea fi falsificate şi nici schimbate, deoarece fiecare bilet este completat cu datele personale ale fiecărei persoane individual, iar accesul pe stadion se va face pe baza unui act de identitate.

„Fiecare bilet pe care o să-l prezinte la intrare conţine numele, prenumele, ultimele şase cifre din codul personal IDNP. De ce s-au pus atâtea detalii?

Pentru ca să se evite revânzarea acestor bilete”, a spus directorul Stadion Zimbru, Alina Capaţîna.

Pentru prima dată, Federaţia de Fotbal a pus în vânzare bilete nominale. În acest fel, persoanele care obişnuiau până acum să cumpere bilete, iar ulterior să le vândă la un preţ mai mare, nu vor mai putea face acest lucru.

„Este imposibil să fie vândute având în vedere că jucăm cu Franţa chiar ne-am dorit să nu fie efectuate asemenea situaţii când se vând biletele cu preţuri cosmice. Vă îndemnăm pe toţi să luaţi biletele care sunt la o sută de lei preţ”,  a spus directorul Stadion Zimbru, Alina Capaţîna.

Persoanele care vor merge la meciul de fotbal vor trece obligatoriu prin cordoanele de poliţie care vor fi poziţionate pe bulevardul Dacia.

„Procedura de trecere a fanilor în incinta stadionului Zimbru începe de bulevardul Dacia, deci acolo o să fie instalate câteva cordoane de poliţie. Persoanele sunt verificate şi apoi trecerea la stadion prin intermediul turnichetelor, se scanează biletele”,  a spus directorul Stadion Zimbru, Alina Capaţîna.

Cei care nu au reușit să-și cumpere bilete, mai au o șansă să ajungă la meci, iar asta pentru că reprezentanţii echipei franceze nu au reușit să vândă toate biletele puse la dispoziție. Astfel cele aproximativ 700 de bilete vor fi oferite suporterilor moldoveni. Între timp, primăria Capitalei anunţă că, vineri, traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Dacia, direcția de deplasare Aeroport şi Centru.

Interdicţia vizează atât transportul privat cât şi cel public, în perimetrul străzilor Burebista şi bulevardul Cuza-Vodă, începând cu ora 17:00 şi până după miezul nopţii. În acest interval de timp, troleibuzele și autobuzele care traversează bulevardul Dacia vor fi redirecţionate pe străzile adiacente.

Este vorba despre rutele de troleibuz: cu numărul 22 şi 30, dar şi autobuzele de rută: 19, 33, 44 şi 49. Amintim că meciul dintre Moldova şi Franța se va desfășura pe 22 martie la stadionul Zimbru cu începere de la ora 21.45.


Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •