Natalia Gordienko a pregătit o piesă nouă pentru Eurovision 2021

Natalia Gordienko a pregătit o piesă nouă pentru Eurovision 2021

Interpreta Natalia Gordienko, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2021, anunţă că a pregătit deja piesa şi videoclipul.
După cum ştiţi, din cauza pandemiei, concursul din anul trecut a fost anulat, aşa încât participanții sunt obligați să vină cu un cântec nou.
Amănunte despre pregătirile pentru concurs au fost dezvăluite de interpretă în cadrul emisiunii „Telemagazin” de la Canal 2.

Natalia Gordienko spune că munceşte împreună cu echipa care i-a fost alături în 2020, producătorul căreia este Filip Kirkorov.

„Una dintre regulile principale din acest an este că noi trebuie să pregătim o nouă piesă, aşa cum anul trecut noi am câştigat la preselecţia naţională cu piesa „Prison”, care a fost scrisă şi pregătită de Dream Team.”

Recent, interpreta a postat pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de artistul rus Filip Kirkorov. Pozele au adunat sute de comentarii, iar unii internauţi admit faptul că pe scena concursului Natalia ar putea ieşi împreună cu regele muzicii pop din Rusia.

„Nimic nu este exclus, noi vrem să fie fain, dar cum se va întâmpla deja o să vă povestim în luna martie. Nu va fi piesa „Prison”, va fi alta, iar premiera va fi în martie împreună cu videoclipul piesei. Chiar acum câteva zile am revenit din Kiev unde deja am filmat clipul, care va fi foarte gustos, mustos, sexy şi foarte jucăuş.”

Natalia Gordienko afirmă că organizatorii nu au stabilit deocamdată scenariul desfăşurării concursului Eurovision din acest an.

„Există mai multe scenarii despre cum se va petrece concursul din luna mai. Poate fi sala goală şi artistul se va prezenta fără public, sau totuşi va fi public parţial, sau dacă şi vor fi spectatori, vor fi cei din Olanda.”

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura la Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos. Asta după ce, în anul 2019, Duncan Laurence a câştigat concursul european cu piesa „Arcade”. În 2020, Eurovision Song Contest a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19.

..