Nu avem dreptul de a ceda moral în faţa adversarilor! Echipa noastră poate furniza o surpriză în meciul cu campioana mondială Franţei

Nu avem dreptul de a ceda moral în faţa adversarilor! Echipa noastră poate furniza o surpriză în meciul cu campioana mondială Franţei

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Foştii internaţionali moldoveni şi şefii Federaţiei Moldovenești de Fotbal sunt de părere ca echipa naţională a Republicii Moldova poate furniza o surpriză în meciul cu campioana mondială Franţei, în preliminariile EURO-2020. Chiar dacă pare a fi de domeniul fantasticului, buturuga mică poate răsturna carul mare, susţin aceştia.

Partida se va disputa pe 22 martie pe stadionul Zimbru din Chişinău şi va fi transmisă în direct de PRIME de la ora 21 şi 45 de minute.

„Curaj, mult efort, străduinţă, dăruinţă şi, într-adevăr, patriotism! Nici într-un caz nu avem dreptul de a ceda moral în faţa adversarilor. Ştiţi, când jucătorul prinde curaj, este posibil orice. Eu foarte mult cred într-o zi frumoasă pentru echipa naţională”, a spus fostul fotbalist al echipei naţionale, Radu Rebeja.

„Vin campionii. Fiecare fotbalist înţelege acest lucru. În primul rând, trebuie să abordăm bine meciul, să fim disciplinaţi. Noi toţi sperăm la un scor favorabil pentru noi”, a afirmat fostul fotbalist al echipei naţionale, Iurie Osipenco.

„Cu siguranţă, înţelegem că echipa naţională a Franţei este campioană mondială. Cred că pe undeva să ne subestimeze, o să vină relaxaţi. Asta, dimpotrivă, o să ne mobilizeze cu o forţă în plus”, a subliniat fostul fotbalist al echipei naţionale, Valeriu Andronic.

„Pentru fotbalişti va fi interesant să joace împotriva asemenea jucători vestiţi şi mari. Ei trebuie să gândească ce trebuie să facă pe teren şi să dea tot sufletul. Nu pot să spun nimic. Evident că selecţionata Franţei este mai puternică, dar noi jucăm acasă şi sperăm că vom face un meci foarte bun”, a menționat fostul fotbalist al echipei naţionale, Sergiu Dadu.

Reprezentanții forului fotbalistic intern consideră că unul dintre avantajele echipei noastre poate fi susţinerea frenetică venită din partea suporterilor, care-i vor împinge spre succes pe elevii lui Alexandru Spiridon.

„Oricând jocul de acasă este un avantaj, pentru că joci pe terenul tău, ai suporteri în spate. Sunt sigur că stadionul va fi arhiplin. Istoria a demonstrat că orice echipă mică pe parcursul unui meci poate să aibă cel puţin o ocazie. De acea o să încercăm să valorificăm ocaziile, pe care le vom crea”, a declarat vicepreşedinte FMF, Dragoș Hîncu.

„Suporterii vor scanda în continuu. Băieţii trebuie să obţine rezultate, deoarece a venit timpul, trebuie să facem ceva pentru ţară, pentru neam”, a zis fostul fotbalist al echipei naţionale, Alexandru Golban.

Din grupa preliminară H, pe lângă tricolorii noștri și campionii mondiali, mai fac parte echipele naționale ale Andorrei, Turciei, Albaniei şi Islandei. Toate meciurile de pe teren propriu ale tricolorilor vor fi transmise în direct de postul de televiziune PRIME, iar cele din deplasare – de CANAL 3.


Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •