(P) Studio WebMaster – realizează-ți visurile împreună cu noi

(P) Studio WebMaster – realizează-ți visurile împreună cu noi

Compania își desfășoară activitatea în domeniul IT-ului acum 10 ani. Este considerată liderul în domeniul dezvoltării web site-urilor. De aceea, suntem gata să fim ghidul vostru fidel în domeniul serviciilor IT. Datorită unui colectiv profesional și sigur, veți primi proiectul comandat în termenul fixat. Sunt disponibile oferte speciale pentru fiecare client la un preț accesibil. Pe parcursul activității sale Studio Webmaster a reușit să colaboreze cu clienții din Italia, Spania, Ucraina, Finlanda, Germania şi Federația Rusă.

Compania Studio WebMaster activează în realizarea site-urilor și dezvolatarea internet proiectelor:

1) Soluții de afaceri
Reprezintă în sine un spectru larg, care începe cu crearea unor site-uri corporative cu o productivitate înaltă, finalizând cu dezvoltarea sistemelor informaționale interne, solutii crm și posibilitatea de integrare a proceselor de afaceri stabilite.

2) Soluția comerțului electronic
Cel mai potrivit pentru magazinele online. Aveți posibilitatea de a urmări marfa de la punctul de plecare la destinație. Sistemul marketing și logistic intern va fi sub supravegherea voastră.

3) Servicii și portaluri
Aceasta presupune dezvoltarea unor proiecte, cum ar fi site-uri de cunoștință, informaționale și portaluri de știri. Proiectul dat este deosebit prin amploarea sa, întrucât trebuie de luat în considerație și fluxul mare de vizitatori.

4) Start-up
Crearea și promovarea de site-uri pentru o varietate de start-up-uri. Un rol important îl are însăși ideea unui start-up, care la rândul său trebuie să fie unică, actuală și solicitată în viitor. Dar, oferirea corectă a acestul start-up ține deja de profesionalismul și calitatea serviciului nostru.

De comanda dvs. se va ocupa o echipa tânără de profesionali dotați cu un bagaj de cunoștințe în domeniul dat. De la starea emoțională depinde destul de multe. Este demonstrat de mult timp, că jocurilea ajută la fluxul de idei noi, dezvoltă creativitatea și facilitează procesul de muncă. Știind sigur acest lucru, noi am amenajat o cameră specială, unde personalul poate lua în orice moment o pauză și să-și petreacă timpul util.

Cu serviciile noastre, dvs. nu numai încredințați un proiect în mâinele unui colectiv avizat, ci și contribuiți în mod direct la dezvoltarea afacerii dvs.

Accesibilitatea prețurilor, este calitatea ce deosebește compania Studio Webmaster de altele. Abilitatea de a crește zi de zi, de asemenea, prezența unor calități, cum ar fi responsabilitatea ,energia și îndeplinirea sarcinilor în timpul alocat, oferă posibilitatea echipei noastre de a satisface pe deplin dorințele clienților noștri.

Alegând compania Studio WebMaster, veți fi mulțumiți de rezultat, dar noi vom fi fericiți să vă ghidăm în continuare.

Contacte:

Studio Webmaster
Adresă: Miron Costin 15\1
website: https://webmaster.md/
Mob: +(373) 60-10-6666

Studio Webmaster

P.

Foto: webmaster
..

Leave a Reply