Pe podium, de Ziua Vinului. Patru designeri autohtoni şi-au prezentat colecţiile vestimentare

Pe podium, de Ziua Vinului. Patru designeri autohtoni şi-au prezentat colecţiile vestimentare

Patru designeri autohtoni au ales Ziua Vinului pentru a-şi prezenta colecţiile vestimentare. Pe post de modele au fost mai multe jurnaliste, printre ele şi colega noastră, Corina Frumuzachi.

Cea mai matinală prezentatoare de la Canal 2, Corina Frumuzachi, a defilat în două ţinute. Una dintre ele a fost o rochie neagră, spectaculoasă.

„Este din coton cu dantelă şi asta îi dă aşa o fire mai romantică. În ultima perioadă am început să colecţionez tot mai multe ţinute produse de către designerii din ţara noastră şi sunt absolut încântată”, a spus prezentatoarea Canal 2, Corina Frumuzachi.

Designerii autohtoni spun că au ales intenţionat sărbătoarea Ziua Vinului pentru a-şi prezenta colecţiile. Mai mult, fiecare ţinută are şi un mic simbol naţional.

„Am avut ocazia să prezentăm câteva rochii, le-am făcut în trei zile. Sunt rochii de seară, foarte comode, un pic cu nuanţe naţionale, deşi nu prea cos naţional, am făcut aşa un mijloc”, a menționat designerul vestimentar, Olga Parubina.

„Creez haine pictate manual, le cos eu de la zero, le ajustez pe fiecare siluetă în parte. Am prezentat cinci ţinute, care fac parte din mai multe colecţii. Colecţia „Leliţa” şi colecţia „La cingătoare”, a spus designerul vestimentar, Irina Madan.

Foto: publika.md
..

Leave a Reply