Postul s-a încheiat, încep nunţile. Sfaturile designerilor și stiliștilor pentru viitoarele mirese

Postul s-a încheiat, încep nunţile. Sfaturile designerilor și stiliștilor pentru viitoarele mirese


Postul Adormirii Maicii Domnului s-a încheiat şi s-a dat startul sezonului de nunţi. Viitoarele mirese iau cu asalt magazinele, dar şi saloanele de înfrumuseţare. Designerii vestimentari le vin în ajutor şi le recomandă să aleagă ţinute mai simple şi să pună accent pe rafinament.

Maria Boşu a spus astăzi „da” în faţa altarului. În această zi, Maria a purtat o rochie simplă, iar accentul l-a pus pe coafură şi machiaj.

„Am ales acest tip de coafură, din punctul meu de vedere, este o coafură foarte comodă, în primul rând, fiindcă timpul de afară este cald. O coafură buclată, strânsă în formă de coc”, a spus mireasa, Maria Boşu.

Potrivit stiliştilor, în acest an în vogă sunt buclele. Cu toate acestea, multe dintre mirese nu renunţă la coafurile pompoase.

„Se ţine cont şi de temperamentul miresei, de caracterul ei, de priorităţi, de culoarea părului, forme. Sunt foarte multe puncte pe care ne axăm atunci când alegem o coafură corectă”, a menționat hair stilistul, Adelina Ipatii.

Pentru aranjarea părului o mireasă va plăti între o mie şi 2.500 de lei. Iar machiajul o va costa până la o mie de lei.

Cele mai multe mirese preferă rochiile de tip prinţesă. Acest sezon vine însă cu modele minimaliste. O rochie poate fi cumpărată la piaţă cu cinci mii de lei, iar dacă mireasa optează pentru o ţinută cu pietre Swarovski, atunci va achita până la 65 de mii de lei.

„Important este ca să sublinieze ceea ce este cel mai frumos. În ultimii ani, apare tendina spre simplitate, în rochiile de mireasă. Mai puţine pietre, mai puţină dantelă”, a spus proprietara salonului de rochii de mireasă, Aurelia Tomşa.

O tendinţă în acest an sunt rochiile cu ornamente naţionale. Miresele aleg să poarte în timpul cununiei ţinute inspirate din portul  moldovenesc.

Foto: idealmariaj.ro

..

Leave a Reply