Pregătiri pentru cel mai mare festival al anului, „Summer Fest”. Ne așteaptă un concert de zile mari, cu interpreți renumiți

Pregătiri pentru cel mai mare festival al anului, „Summer Fest”. Ne așteaptă un concert de zile mari, cu interpreți renumiți

Distribuie

Sunt în toi pregătirile pentru cel mai mare festival al anului – „Summer Fest”.
În Grădina Botanică din Capitală a început amenajarea scenei şi a decoraţiunilor.
Pe scenă vor urca: ”Carla`s Dreams”, Jony, Monatik, Elman, Smiley și mulți alții.

În aceste zile, în parc este amenajată scena pe care vor evolua artiştii. Organizatorii promit o atmosferă incendiară.

„Scena este cea mai mare din Moldova. Ea se amenajează timp de 10 zile. Vor fi mai mult de 350 de metri de ecran. Mai mult de 300 de kilowați de sunet, asta e de două ori mai mult ca în ultimul an de „Summer Fest”. Vom avea o multitudine de culori.”

La festival sunt aşteptaţi în jur de 10 mii de oameni. Aici vor fi amenajate 25 de spaţii în care va fi comercializată mâncare, iar oaspeţii se vor putea odihni pe 500 de saci moi. Pe parcursul celor două zile, buna dispoziţie va fi garantată de interpreţi autohtoni, dar și din România, Rusia și Ucraina.

„În acest an, noi am mărit numărul interpreților. Câte 10 cântăreți pe zi. La ora 15:30 vor începe să urce pe scenă. De exemplu, pe 29, într-o singură zi vor cânta Carla`s Dreams, Smiley, Jony, Elmon, Andro. Iar pe 30 va fi Monatik, Mumi Troli, Rasa, Filatov și Karas, Mohito.”

Iar cu două zile înainte de festival va avea loc un pre-party, unde vor evolua doi interpreți din Rusia. Un bilet de intrare costă 350 de lei.

„Noi am hotărât să organizăm și pre-party ca să vedem ce părere au oamenii. Am decis să-i aducem pe Hammaly și Novai ca să fie o pregătire pentru festivalul propriu-zis. Să vină oamenii pe 27 august.”

Organizatorii evenimentului susțin că toate măsurile epidemiologice vor fi respectate.

„Noi vom respecta toate măsurile. Toți vizitatorii vor primi mască de protecție. Toate regulile epidemiologice impuse la ziua de astăzi vor fi respectate. Noi am cumpărat 20 de mii de măști. Vom măsura febra și dezinfecta.”

Până în data de 26 august, un bilet de intrare costă 350 de lei pentru o zi şi 500 de lei pentru ambele.


Distribuie
..