Premieră la Canal 2. Serialul „Крепостная” a adunat milioane de telespectatori în fața micilor ecrane

Premieră la Canal 2. Serialul „Крепостная” a adunat milioane de telespectatori în fața micilor ecrane

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Canal 2 a început difuzarea celui mai grandios proiect televizat al anului în Ucraina, serialul „Крепостная”. Drama istorică lansată în luna martie a devenit cel mai vizionat serial din ultimii șase ani în țara vecină, unde a stabilit recorduri de audiență și a adunat în fiecare seară milioane de ucraineni în fața micilor ecrane. Deși producția este una sută la sută ucraineană, în ea apar și actori ruși și belaruşi.

„Крепостная” este serialul în care entuziasmul tinerilor actori se combină cu experiența unor legende ale teatrului și filmului din Ucraina. Cea mai mare dilemă a producătorilor a fost alegerea actriței pentru rolul principal. După îndelungi căutări și nenumărate castinguri, a fost aleasă actrița și modelul rus Katerina Kovalciuk. Născută la Sankt Petersburg, Kovalciuk e stabilită în SUA şi joacă în filme la Hollywood. A acceptat propunerea de a juca în serialul „Крепостная” fără să stea pe gânduri. În prima zi de filmări, a fost la un pas de tragedie, când a căzut de pe cal.

„Am filmat scene foarte frumoase, în care Katea călărește prin câmpie, părul i se răsfiră în vânt, foarte frumos. Însă acele filmări ar fi putut să se încheie cu moartea ei”, a povestit regizorul serialului „Крепостная”, Maksim Litvinov.

Tânăra actriță a scăpat cu câteva zgârieturi. Regizorii au avut însă foarte multe încercări pentru ea. Într-o scenă, actriţa este legată de un stâlp și bătută cu biciul.

Deși nu a simțit pe propria piele loviturile, scena a fost foarte complicată.

„Când te lovesc cu biciul, trebuie să-ți arcuiești spinarea să te îndoi brusc, pentru că este foarte dureros. Și eu făceam acest lucru de-a lungul mai multor duble, a fost foarte solicitant”, a spus actrița, Katerina Kovalciuk.

Filmul „Крепостная” este difuzat zilnic, de la ora 21:00.

Canal 2 poate fi recepționat în grila tuturor operatorilor de televiziune prin cablu din Republica Moldova, indiferent de zona în care locuiți. În cazul în care, totuşi, acesta nu se regăseşte în grilă, solicitaţi companiei de cablu TV includerea Canal 2 în lista posturilor de televiziune pe care le puteţi urmări. O altă modalitate prin care puteți viziona filmele și programele difuzate de Canal 2 este prin recepția terestră digitală. Astfel, dacă aveți un televizor de generație nouă, care este compatibil cu transmisiunea digitala in standard DVB-T2, acesta ar putea recepționa semnalul Canal 2 cu ajutorul unei simple antene. În schimb, dacă aveți un televizor mai vechi, cum ar fi cele cu tub, pe lângă antenă, mai aveți nevoie si de un decodor digital extern conectat la televizor prin intermediul unui cablu. Cei care întâmpină, totuși, probleme în vizionarea Canal 2, pot semnala problemele la adresa de e-mail stiri@canal2.md sau pot telefona la numărul 022 815 555.

Foto: karavan.ua

Distribuie
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •