Premieră la Canal2! Serialul turcesc „20 de minute”, o poveste intrigantă, plină de dragoste şi sacrificii

Premieră la Canal2! Serialul turcesc „20 de minute”, o poveste intrigantă, plină de dragoste şi sacrificii

O nouă producţie turcească debutează săptămâna viitoare, la CANAL 2. Este vorba despre serialul turcesc „20 de minute”, o poveste intrigantă, plină de dragoste şi sacrificii.
Pelicula a câştigat mai multe premii naţionale şi internaţionale. Aşadar, telespectatorii CANAL 2 sunt invitaţi, în fiecare zi de luni până vineri, să descopere istoria soţilor Kalaskar, viaţa cărora se schimbă brusc într-o bună zi. Nu rataţi primele două episoade, care vor fi difuzate luni, 15 noiembrie, de la ora 18:00.

” Premieră la Canal2. Serialul turcesc care a cucerit milioane de telespectatori. Tu ai cumpărat această casă, este a ta! Poveste de dragoste ideală la care visează fiecare.”

Drama turcească, „20 de minute” a devenit preferata telespectatorilor din mai multe colţuri ale lumii, cum ar fi Egipt, Iran, Suedia, Mongolia, Pakistan şi România. Acum şi moldovenii intră în categoria privilegiaţilor care vor urmări drama. Este vorba despre un serial de doar 25 de episoade care cu siguranţă va cuceri inimile moldovenilor.

” – Eşti femeia cu care mă voi căsători.
– Nu vei rezista cu o mireasă ca mine.
– De acord, dar vom avea o casă minunată, copii şi o familie fericită!”

Realizatorii serialului au pregătit o distribuţie selectă. Rolul principal i-a revenit actriţei Tuba Buyukustun, care în 2014 a devenit cea mai buna actriţă în cadrul premierilor „International Emmy Awards”. Bruneta focoasă se numără printre preferatele actriţe ale regizorilor din Turcia.

Serialul intrigă chiar din primele episoade. După ce este prezentată viaţa frumoasa pe care o au soţii Kalaskar, soţia, Melek este acuzată de crimă. Amprentele acesteia ajung pe arma cu care a fost asasinat un bărbat.

„S-ar părea că au o viaţă perfectă, dar destinul are alte planuri.
– Sunteţi Melek Kalaskar?
– Aşteptaţi un minut, explicaţi-mi!
– Melek, sunteţi arestată pentru asasinarea domnului Kelim Salamy.”

Pe tot parcursul peliculei, soţul Ali va încerca din răsputeri să-şi salveze soţia de închisoare pe viaţă, proces care îl face să devină de nerecunoscut.

Vă întrebaţi dacă Ali va reuşi să scoată la iveală adevărul pentru a dovedi nevinovăţia soţiei sale? Atunci nu rataţi primele două episoade, luni, 15 noiembrie la 18:00 la Canal 2.

„20 de minute” din 15 noiembrie, de luni până vineri la 18:00 la Canal2 „

..