PRIME oferă mai mult! Mai multe știri, mai multe talk-show-uri și filme captivante ne așteaptă pe finalul acestei toamne

PRIME oferă mai mult! Mai multe știri, mai multe talk-show-uri și filme captivante ne așteaptă pe finalul acestei toamne

Distribuie

Final de toamnă cu surprize pentru telespectatorii PRIME: Mai multe ştiri, mai multe proiecte şi mai multe filme captivante.
Începând cu ziua de azi, jurnalista Anna Gluşco vă aşteaptă la ora 15:30 cu un program informativ în limba rusă.
Imediat după ştiri, debutează proiectul „Время Правды”, un talk-show, realizat în limba rusă, despre oameni cu poveşti de viaţă incredibile, aflaţi în căutarea adevărului.

Emisiunea „Время Правды”, prezentată de jurnalista Ludmila Muntean, este o platformă socială, în cadrul căreia cei mai buni specialişti din diferite domenii vor încerca să ajute oamenii rămaşi fără speranţă. De cele mai multe ori, poveştile eroilor care vin în studioul „Время Правды” sunt emoţionante şi incredibile.

Echipa emisiunii urmăreşte să ajungă la miezul problemelor, să studieze minuţios cauzele şi să găsească soluţii. În cadrul proiectului se vor realiza teste ADN, teste la detectorul de minciuni, precum şi investigaţii complexe. Echipa „Bремя Правды” şi-a propus să determine autorităţile competente să ia atitudine şi chiar să revină la dosarele pe care le-au dat uitării.

Talk-show-ul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16:00.

Talk-show-ul „Bремя Правды” este precedat de serialul istoric de producție coreeană „Împărăteasa Ki”, care din 15 noiembrie este difuzat la PRIME, de luni până vineri, la ora 14:00 și la miezul nopții.

Iar de la ora 15:30 ţineţi pulsul informaţiei împreună cu Anna Gluşco la Primele Ştiri în limba rusă, primul program informativ de după prânz în grila de emisie a televiziunii PRIME.

PRIME rămâne a fi una dintre cele mai populare televiziuni din Moldova. Postul nostru de televiziune este numărul 1 în preferinţele telespectatorilor pentru emisiunile proprii de divertisment, talk-show-uri axate pe problemele oamenilor din Moldova, filme premiate la nivel internaţional, spectacole fotbalistice cu cei mai titraţi jucători din lume şi programe informative despre evenimente şi decizii din ţară şi de peste hotare.


Distribuie
..