Pronosticul maimuței Xenia de la Grădina Zoologică din Chișinău, în ajunul meciului dintre Sheriff Tiraspol și Real Madrid

Pronosticul maimuței Xenia de la Grădina Zoologică din Chișinău, în ajunul meciului dintre Sheriff Tiraspol și Real Madrid

Distribuie

Sheriff Tiraspol va pierde meciul cu Real Madrid! Acesta este pronosticul făcut de maimuța pavian anubis Xenia de la Grădina Zoologică din Chișinău. În ajunul partidei, animalul a fost pus în fața unei alegeri neobișnuite. Maimuța a primit două găleți cu fructe, pe care erau lipite stemele cluburilor ce vor lupta pe 24 noiembrie în grupele Ligii Campionilor.

„În experimentul de astăzi am decis să o alegem pe Xenia deoarece este o maimuță care se deosebește prin caracterul ei, este un animal foarte deștept. Ca să-i atragem atenția o să-i propunem în două vase curmale să vedem din care va alege. Curmalele sunt un deliciu pentru ea. ”

Femela a analizat bine cele două găleți și a ales să mănânce curmale din găleata cu emblema FC Real Madrid.

„Deci am avut două încercări de a-i oferi aceste fructe și am observat că a ales unul și același coș. S-a gândit foarte mult și a ales ce-i place mai mult, a mers pe Real Madrid, în ambele cazuri.”

Xenia are 27 ani și a fost adusă în Moldova dintr-o țară exotică. Maimuța este foarte iubită de angajații Grădinii Zoologice.

„Se atașează foarte mult de persoanele care o îngrijesc, anume de o persoană, iar dacă cineva îi face vreun rău, îi ia apărarea prin strigătele care le scoate, să alerge prin volieră. ”

În primul meci, campioana țării noastre a oferit una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului moldovenesc, după ce a câștigat la Madrid, cu 1:2. Pronosticurile reale pot fi făcute pe singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova, unde pot fi câștigați bani reali.


Distribuie
..