Real Madrid vrea să facă spectacol și în meciul retur cu Manchester City

Real Madrid vrea să facă spectacol și în meciul retur cu Manchester City

Real Madrid vrea să facă spectacol și în meciul retur cu Manchester City, însă de această dată golurile „să curgă gârlă” în poarta echipei adverse.

„Galacticii” vor lupta până în ultima secundă a partidei pentru a reuşi calificarea în finala Ligii Campionilor. Luka Modric și coechipierii săi îi avertizează pe „citadini” că urmează o seară infernală pe Santiago Bernabeu.

„Suntem încrezători că avem forţe şi putem reveni. În prima manșă, nu am arătat cel mai bun joc al nostru dar și așa am înscris trei goluri. Noi nu renunțăm niciodată. Acest lucru l-am învățat de când am ajuns aici la acest club”, a spus LUKA MODRIC, mijlocaș Real Madrid.

După partida de la Manchester, care a fost una nebună, Carlo Ancelotti are acum bătăi de cap în ceea ce ţine de alegerea tacticii pentru meciul de la Madrid.

„Dacă vom juca ultra defensiv, nu vom permite adversarului să trimită 99 de șuturi la poarta noastră. Totodată, dacă vom juca ofensiv, ei pot să șuteze de 99 de ori la poarta noastră. Uneori trebuie să riști puțin și noi avem suficientă calitate pentru a o face”, a declarat CARLO ANCELOTTI, antrenor Real Madrid.

În prima manșă, Manchester City a învins-o pe Real Madrid cu 4-3. Returul se va juca, miercuri, la Madrid, cu începere de la ora 22:00.

Confruntarea dintre cele două formaţii va fi transmisă, în direct, de PRIME dar și de CANAL 3.

..