„Roata Norocului” revine pe micile ecrane cu un nou sezon de senzaţie

„Roata Norocului” revine pe micile ecrane cu un nou sezon de senzaţie

Cel mai îndrăgit show televizat din ţară „Roata Norocului” de pe PRIME revine pe micile ecrane cu un nou sezon de senzaţie. Gazdele emisiunii, celebrul prezentator Dan Negru împreună cu frumoasa lui colegă Anastasia Fotachi sunt gata să intre în casele telespectatorilor din ţară cu ediţii noi care promit multă voie bună şi premii pe măsură. Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de vineri, începând cu ora 19:00 la PRIME.

Începând cu data de 30 septembrie telespectatorii PRIME au un nou motiv de bucurie. Cea mai tare emisiune concurs din ţară revine cu un nou sezon care îi va ţine cu sufletul la gură. Prezentatorul emisiunii, Dan Negru spune că noul sezon va fi o provocare nu doar pentru participanţii din platou, ci şi pentru telespectatorii de acasă.

„Sunt premii mari, dar nu cred că miza principală sunt banii sau premiile, ci să îţi pui ”trotineta” la bătaie, mintea şi să vezi dacă îţi funcţionează sau nu în comparaţie cu ceilalţi concurenţi. Mintea este singurul lucru pe pământul ăsta care contează cu adevărat şi care are valoare pentru că toate pot dispărea dintr-odată, dar ce ai aici rămâne. Nu doar telespectatorii PRIME, telespectatorii în general trebuie să se uite la quiz-uri, la showri de cultură generală dintr-un singur motiv: cultura generală e ca nasturele, când nu îl ai se vede”, a spus DANI NEGRU, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului”.

Anastasia Fotachi, co-prezentatoarea emisiunii spune s-a muncit pe măsură pentru ca telespectatorii care vor urmării emisiunea să aibă parte de multă voie bună: „Este interesant, îţi pui şi mintea în mişcare şi să îţi vezi propriile cunoştinţe, aşa că trebuie să priviţi neapărat. Cred că o să le fie interesant litere cu noi şi să vadă toate darurile pe care noi le-am pregătit”.

Producătorul emisiunii, Natalia Ciocan povesteşte că surpriza acestui sezon vor fi două carduri noi pe roată care le vor da mari emoţii participanţilor din platou. De asemenea, aceasta povesteşte că echipa emisiunii a pregătit noi ediţii incendiare.

„Roata Norocului este despre litere, cuvinte, inteligenţă este despre noroc pentru că roata e rotundă şi nu ştii dacă dai de un premiu sau de un faliment. Avem eroi foarte interesanţi ca de fiecare dată, avem mai multe cadouri şi mai multe surprize. Din 30 septembrie în fiecare zi de vineri, la ora 19:00 aşteptăm dragii noştri telespectatori pe PRIME”, a precizat Natalia Ciocan.

Primii trei participanţi care deschid noul sezon al emisiunii „Roata Norocului” sunt un antrenor personal de fitness, un specialist în optimizarea afacerilor şi o studentă la facultatea de jurnalism.

„Salutare, mă numesc Ciobu Leonida, dar prietenii îmi mai spun Leo, vin din oraşul Sîngera, sunt antrenor personal, nutriţionist şi atlet profesionist. Vinerea aceasta vă aştept pe PRIME la orele 19:00 să mă susţineţi cu drag”, a spus LEONIDA CIOBU, participant la emisiunea ”Roata Norocului”.

„Salut, Moldova! Mă numesc Nicolae Şoitu şi optimizez business procesele, dar aici am venit, la Roata Norocului ca să facem un show frumos, aşa că urmăriţi-mă vineri pe PRIME”, a spus NICOLAE ŞOITU, participant la emisiunea ”Roata Norocului”.

„Salutare, sunt Ana şi sunt studentă în anul trei la jurnalism. Am venit la Roata Norocului pentru a-mi testa cunoştinţele. Dacă vrei să mă susţii, urmăreşte-mă vineri seara începând cu ora 19:00 doar aici, pe PRIME”, a precizat ANA, participantă la emisiunea ”Roata Norocului”.

Prima ediţie din noul sezon al emisiunii „Roata Norocului” în care tinerii participanţii îşi vor pune la încercare ingeniozitatea, dar şi norocul va putea fi urmărită în data de 30 septembrie la ora 19:00 pe PRIME.

Roata Norocului, în fiecare vineri de la 19:00, numai pe PRIME.

..