Săptămâna Modei. Designeri de top şi iubitorii de modă şi-au dat întâlnire la Paris

Săptămâna Modei. Designeri de top şi iubitorii de modă şi-au dat întâlnire la Paris

Designeri de top şi iubitorii de modă şi-au dat întâlnire la Paris, unde are loc Săptămâna Modei. Startul defilărilor a fost dat de casele de modă Chloe, L’Oréal, dar şi Stella McCartney. Aceasta a spus că şi-a propus, ca şi în perioada rece, să transmită o parte din energia verii, prin nuanţele pastelate, neon sau imprimeurile florale.

Brandul Chloe s-a remarcat cu ţinute hippy. Piesele de rezistenţă ale casei de modă au fost fustele mini, rochiile lungi, sandalele în stil grecesc. Culoarea predominantă a fost maro.

După ce, anul trecut, a cucerit toate privirile pe Champs Elysee, cei de la L’Oréal au surprins de această dată cu altă idee inedită. Au organizat defilările pe Sena. La eveniment au participat notorietăţi, precum actriţa Eva Longoria, actorul Nikolaj Coster-Waldau, din Game of Thrones, sau Aja Naomi King, pe care i-a numit ambasadori ai modei.

„Propunerea de a defila m-a luat prin surprindere. Nu credeam ca va veni şi acea zi. Şi copiii mei au fost uimiţi. Până la urmă, a fost distractiv”, a spus actorul, Nicolaj Coster-Waldau.

„A fost o onoare pentru mine, pentru că nu mă consider o femeie frumoasă şi un exemplu pentru alte femei. Sunt doar o atletă”, a menţionat sportiva din Franţa, Marie Bochet.

Săptămâna modei de la Paris se va încheia mâine.

Foto: Elle.ro
..

Leave a Reply