Qarabag – Ferencvaros se va bate cu Sheriff Tiraspol în play-off-ul Champions League

Qarabag – Ferencvaros se va bate cu Sheriff Tiraspol în play-off-ul Champions League

Distribuie

Învingătoarea confruntării Qarabag – Ferencvaros se va bate cu Sheriff Tiraspol în play-off-ul Champions League. Asta în cazul în care campioana Moldovei va reuşi să elimine pe Viktoria Plzen în turul trei preliminar.

În cazul în care Sheriff nu va reuşi să o elimine pe Viktoria Plzen, echipa din Tiraspol îşi va continua aventura în play-off-ul Ligii Europa, acolo unde se va bate cu învingătoarea dublei manșe dintre Țrvena Zvezda Belgrad și Pyunik Erevan. Dacă va fi eliminată şi în această fază are deja asigurată prezenţa în grupele Ligii Conferinţelor.

În preliminariile acestei competiţii, Petrocub a aflat cu cine ar putea juca în play-off dacă va elimina echipa Fehervar. Echipa din Hînceşti se va confrunta cu FC Koln, echipă calificată direct în play-off-ul celei de-a treia competiții valorice inter-cluburi de pe continent.

Pentru prima dată din 2014, două cluburi din Moldova au ajuns în turul trei preliminar al cupelor europene, iar Petrocub şi Sheriff se vor îmbogăţi în urma acestor performanţe. Până acum echipa din Hînceşti şi-a asigurat cel puţin 850 de mii de euro din partea UEFA, iar Sheriff Tiraspol va încasa cel puţin 3 milioane de euro în urma parcursului de până acum.


Distribuie
..