Surprize frumoase pentru telespectatorii PRIME în noul an. Seriale premieră în Moldova, în noua grilă a postului de televiziune

Surprize frumoase pentru telespectatorii PRIME în noul an. Seriale premieră în Moldova, în noua grilă a postului de televiziune

Distribuie

Anul 2022 vine cu multe surprize frumoase pentru telespectatorii PRIME. Din 3 ianuarie se lansează o nouă grilă de programe. Startul va fi dat de două seriale, iar în zilele de 7, 8 şi 9 ianuarie pe micile ecrane vor apărea filme mult îndrăgite. Şi asta nu e tot. Telespectatorii vor avea parte şi de alte seriale, care nu au mai fost difuzate în Moldova.

De luni până vineri, de la 23:00, pe PRIME va fi difuzat serialul „Содержанки”, un proiect cu intrigi periculoase, mulţi bani, femei superbe şi bărbaţi bogaţi. Eroii serialului provin din diferite pături sociale şi lumi, dar îi leagă un singur lucru – vor să obțină de la viaţă totul şi deodată.

 

Tot din 3 ianuarie venim în casele voastre cu serialul „ШТОРМ”, difuzat în fiecare seară, de luni până joi, la ora 22:00. Eroii sunt doi prieteni, Iuri Osokin și Serghei Gradov. Primul lucrează în poliţie, al doilea luptă împotriva corupţiei. Pentru a-și salva iubita de o boală fatală și pentru a găsi bani de operaţie, Gradov comite infracţiuni.

 

PRIME vine şi cu alte trei filme de excepţie. Unul dintre ele îl puteţi urmări în seara de 7 ianuarie, la ora 20, despre un băiat de bani gata, care pentru greşelile sale, trebuia să ajungă în închisoare, dar se pomeneşte în trecut.

 

Sâmbătă, 8 ianuarie, pe PRIME, la ora 21:00, va fi difuzat lungmetrajul „ОТЕЛЬ В БЕЛГРАДЕ”. Pașa este proprietarul unui hotel de cinci stele şi e nevoit să se căsătorească cu fiica unui mafiot. Pregătirile de nuntă au început, dar tânărul o întâlneşte pe Dașa, fosta lui iubită, de care s-a despărţit acum patru ani.

„ГУЛЯЙ, ВАСЯ” este un alt film, difuzat pe PRIME, duminică la ora 22, care vă va ţine cu sufletul la gură . Eroul principal este Mitea, care pe neașteptate cere în căsătorie o tânără, iar din acel moment începe un val de aventuri.

„- Salut – Vasea, eu am nevoie de divorţ. -Nu.”

Nu ratați producții de excepție la început de an nou, pe PRIME.


Distribuie
..