Telespectatorii fideli, premiați! PRIME dă start unei tombole, unde vor fi oferite 10 televizoare LED. Ce trebuie să faci pentru a participa

Telespectatorii fideli, premiați! PRIME dă start unei tombole, unde vor fi oferite 10 televizoare LED. Ce trebuie să faci pentru a participa

Distribuie

Postul de televiziune PRIME organizează o tombolă pentru cei o mai fideli telespectatori.
În fiecare săptămână cei care vor urmări serialul coreean „Împărăteasa Ki” vor avea posibilitatea să se aleagă cu un televizor performant.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în fiecare zi de marți în cadrul emisiunii matinale PRIMA ORĂ.
Mai multe sms-uri expediate oferă mai multe şanse de câştig.
Prima extragere va avea loc marți, 23 noiembrie.

”PRIME prezintă! „Eu mai bine mor decât să-ţi permit să mă atingi”. Filmul care nu poate fi ratat. Viaţa dură a secretelor de la palat, care sunt mai grave decât un război.”

Din 15 noiembrie, postul de televiziune PRIME dă start unei campanii, în care vor fi oferite 10 televizoare LED. Și asta nu e tot. Toți participanții vor fi înscriși automat la extragerea finală a premiului mare – un televizor LED performant de ultimă generație cu diagonala de 110 centimetri. Tot ce trebuie să facă telespectatorii este să urmărească serialul, care va fi difuzat de luni până vineri la ora 14:00 și la miezul nopții, şi să prindă cuvântul zilei din fiecare episod. Ulterior acesta trebuie expediat la numărul de telefon 067 166 266. Premianţii vor fi anunţaţi în fiecare zi de marți, la emisiunea „PRIMA ORĂ.

”Împărăteasa Ki. Din 15 noiembrie, de luni până vineri, la 14:00 și la miezul nopții, pe PRIME.”

Nu ratați povestea fascinantă a unei tinere care provine dintr-o familie nobilă şi urmează să devină împărăteasă.


Distribuie
..